Mircea Postat Martie 30, 2022 Partajează Postat Martie 30, 2022 Multumesc @adydep. Lucrat curat si ingrijit, din ce se vede in poze. Link spre comentariu
aureli67 Postat Martie 31, 2022 Autor Partajează Postat Martie 31, 2022 Domnul Mircea avea dreptate cu pozele , si la mine acasa , aseara , se vedeau doar alea mici ( thumbnail-urile ) , host-ul nu redirecta spre cele mari . Ieri cand am postat , eram la servici , si acolo mergeau . De asta nu intelegeam ce se intampla la altii , ca la mine mergeau . Dupa ce am facut postul si am vazut ca nu se vedea nici o poza , doar niste link-uri , am editat in viteza postul ( ca doar atunci am voie , ca incepator , dupa aia nu mai am voie ) si cred ca am lasat doar thumbnail-urile . Acum sunt iarasi la servici , si aici merg ( presupun ca Windows-ul de aici le redirecteaza el , pentru ca aici am facut postul ) . Pana sa imi dau seama aseara de asta , nu mai puteam sa postez nimic , nici sa dau mesaje ( nu am mai avut voie sa fac nimic , asa e cand esti incepator in ale forumului , dar asa se invata ) . Inca o data imi cer scuze , inteleg din toata istoria ca pot posta direct pozele mari , nu ma mai complic cu thumbnail-urile ( sper sa inteleg bine ) . Aici este o poza mai mare cu schema versiunea 2 : Aici este link-ul catre directorul cu poze de pe host : https://postimg.cc/gallery/KMpM6ZL plus pdf-ul de la ver. 2 : https://drive.google.com/file/d/1wU16hlUt3Wq0s7yf1LDndxgSq4npgZGC/view?usp=sharing plus proiectul Kicad ver. 2 : https://drive.google.com/file/d/1sj5YZZFnr8ddgbj3_dCFesOJxXqnlC59/view?usp=sharing Prin ce difera aceasta versiune 2 fata de prima : am sters din schema o linie ramasa neconectata care pleca din pinul 24 al procesorului , cablajul este acelasi . De la inceputurile proiectului , au mai aparut cateva modificari minore in schema si cablaj , aici este ultima versiune cum ar veni . In plus uitasem sa pun librariile celor 2 C.I. corectoare , asa cum le-am facut eu ( la momentul cand am inceput acest proiect , nu le-am mai cautat de atunci pe net sau in Kicad-ul 6.xx , dar nu cred ca sunt , si fara ele nu vedeti schema cum trebuie si nici nu puteti sa faceti alt cablaj pe masura cerintelor voastre ) . Acestea trebuiesc copiate in C:\Program Files\KiCad\share\kicad\library , sau unde ati instalat voi Kicad-ul ( toate cele 4 fisiere din arhiva ) . Este un fisier " read me " in arhiva pentru a da mici indicatii . Ca sa fie clara situatia , toata istoria de aici se poate pune in orice scula audio , cu modificarile de rigoare in cablaj . Asta este conceput special pentru acest model de Technics , in functie de spatiul pe care l-am avut la dispozitie . Multumesc pentru rabdarea si atentia acordate . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum