Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator BMW BM54

TRIFAN

Postări Recomandate

Buna ziua ,am o problema cu amplificatorul din titlu ,i-am montat kitul de amplificare cu TDA7388 ,ca auditie este ok ,doar ca e un mic inconvanient .lasam de o parte faptul ca se aude un mic pocnet in difuzoare la iesirea din st-by, buba mai urata este ca la punerea contactului ,(deci nu accesorii) se aude aproximativ 4-5 secunde niste pocnituri dese in difuzoare si dupa alea 5 secunde nu se mai aud ,ma duce gandul ca in momentul respectiv se initializeaza modulele din masina ,normal ar trebui sa nu se auda nimic ,conexiunea  semnalelor din placa spre amplificator  sunt facute cu cablu ecranat, masa legata in placa si celalalt capat la masa din modul ,ati avut de a face cu asa ceva ?vreo idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TRIFAN

4

• Усилитель

2

Top autori în acest subiect

On 3/30/2022 at 6:44 PM, TRIFAN said:

Multumesc mult ,probez si va tin la curent , sau tensiune .

Revin ,nu a vrut cu nici un chip sa dispara parazitii ,pus si masa groasa ,condensatori suplimentari ,filtru de deparazitare in plus ,cu toate ca avea in interior ,sa rezolvat cu alt kit cu tda7297 ,merge perfect fara nici un zgomot suplimentar 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări