TRIFAN Postat Martie 29, 2022 Partajează Postat Martie 29, 2022 Buna ziua ,am o problema cu amplificatorul din titlu ,i-am montat kitul de amplificare cu TDA7388 ,ca auditie este ok ,doar ca e un mic inconvanient .lasam de o parte faptul ca se aude un mic pocnet in difuzoare la iesirea din st-by, buba mai urata este ca la punerea contactului ,(deci nu accesorii) se aude aproximativ 4-5 secunde niste pocnituri dese in difuzoare si dupa alea 5 secunde nu se mai aud ,ma duce gandul ca in momentul respectiv se initializeaza modulele din masina ,normal ar trebui sa nu se auda nimic ,conexiunea semnalelor din placa spre amplificator sunt facute cu cablu ecranat, masa legata in placa si celalalt capat la masa din modul ,ati avut de a face cu asa ceva ?vreo idee? Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 29, 2022 Partajează Postat Martie 29, 2022 O masă scurta si groasa de la masa/cutia ampului la sasiu este? Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 30, 2022 Autor Partajează Postat Martie 30, 2022 20 hours ago, Усилитель said: O masă scurta si groasa de la masa/cutia ampului la sasiu este? Nu i-am pus ,trebuie oare? Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 30, 2022 Autor Partajează Postat Martie 30, 2022 Multumesc mult ,probez si va tin la curent , sau tensiune . Link spre comentariu
TRIFAN Postat Aprilie 5, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2022 On 3/30/2022 at 6:44 PM, TRIFAN said: Multumesc mult ,probez si va tin la curent , sau tensiune . Revin ,nu a vrut cu nici un chip sa dispara parazitii ,pus si masa groasa ,condensatori suplimentari ,filtru de deparazitare in plus ,cu toate ca avea in interior ,sa rezolvat cu alt kit cu tda7297 ,merge perfect fara nici un zgomot suplimentar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum