iuliantv Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 2 ore, nasturica a spus: Apai vazui sase mufe la neioane si una la halimentare si nu cerui nimic pe dansul/modul dar na nu ne pricepem toti la mestereli. dacå e vorba de modidificari(adaptari invertoare) am facut destule,totul e så se pupe cu consumul celui original,sa nu fiarbå,sa intre in protectie.....daca era specificat,ceva gen ,,poate vå ajutå,, nu eram asa ,,rautacios,, dar vezi pe unii ce le ceri mere si pun poze cu pere si ..... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 1, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Doream cea mai simpla soluție pentru acest aparat foarte vechi. Am și eu destule invertoare ca să pot adapta, chiar aproape identice, dar timpul acordat nu merita deocamdată. Link spre comentariu
nasturica Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 9 hours ago, Toni Marginean said: Doream cea mai simpla soluție pentru acest aparat foarte vechi. Am și eu destule invertoare ca să pot adapta, chiar aproape identice, dar timpul acordat nu merita deocamdată. Daca e bun.......curier sau posta,numai bine. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 1, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 3 minute, nasturica a spus: Daca e bun.......curier sau posta,numai bine. Este bun prietene, adresa pe MP. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 11, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Multumesc colegului "nasturica" pentru transformator! S-a rezolvat aparatul. Se poate inchide topicul. Multumesc Elforum de gazduire! Link spre comentariu
Postări Recomandate