Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator invertor 4001Q

Toni Marginean

Postări Recomandate

Acum 2 ore, nasturica a spus:

Apai vazui sase mufe la neioane si una la halimentare si nu cerui nimic pe dansul/modul dar na nu ne pricepem toti la mestereli.

dacå e vorba de modidificari(adaptari invertoare) am facut destule,totul e så se pupe cu consumul celui original,sa nu fiarbå,sa intre in protectie.....daca era specificat,ceva gen ,,poate vå ajutå,, nu eram asa ,,rautacios,, dar vezi pe unii ce le ceri mere si pun poze cu pere si .....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

9

• iuliantv

4

• sonic11

3

• nasturica

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toni Marginean

Doream cea mai simpla soluție pentru acest aparat foarte vechi. Am și eu destule invertoare ca să pot adapta, chiar aproape identice, dar timpul acordat nu merita deocamdată. 

Link spre comentariu
9 hours ago, Toni Marginean said:

Doream cea mai simpla soluție pentru acest aparat foarte vechi. Am și eu destule invertoare ca să pot adapta, chiar aproape identice, dar timpul acordat nu merita deocamdată. 

Daca e bun.......curier sau posta,numai bine.

DSCF9322[1].JPG

DSCF9323[1].JPG

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Toni Marginean

Multumesc colegului "nasturica" pentru transformator! S-a rezolvat aparatul. Se poate inchide topicul.

Multumesc Elforum de gazduire!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări