Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire panza la ramele de protectie a boxelor

Postări Recomandate

Salut,cu ce fel de material panza ceva se pot inlocuii cele vechi la ramele de protectie a boxelor si cu ce fel de lipici se poate lipi suspensia de membrana ca sa dezlipit vreo 2cm,aaa si am fost sa probez o pereche de Unitra 140w dar varza aratau bn dar sunau mai tare jbl urile mele ca acelea,doar putin bass mai mult aveau unitrele putin doar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Te duci la orice magazin care vinde material de croitorie si gasesti tu o panza mai rigida, dar mai rara. Daca o intinzi bine, nu are sa falfaie.

Daca vrei sa iei acele Unitre 140W, mai gandeste-te, ca nu e doar o panza si lipit o membrana, ai sa sfarsesti prin a le pune la gunoi sau plati cat nu fac cu reconditionarea. Cu cat o boxa e in stare mai proasta, cu atat mai mult a fost abuzata si prost ingrijita - e o proportionalitate directa. Nu mai cumpara gunoaiele altora.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, bmwh548 a spus:

Se gaseste material si cu aspect modern si cu aspect "vintage". Aia e ultima problema. Starea difuzoarelor e cea mai importanta.

Nu au nimic difuzoarele doar la unul de bass sa dezlipit cam 2 cm suspensia de membrana nu este rupta

Acum 2 ore, Mircea a spus:

Te duci la orice magazin care vinde material de croitorie si gasesti tu o panza mai rigida, dar mai rara. Daca o intinzi bine, nu are sa falfaie.

Daca vrei sa iei acele Unitre 140W, mai gandeste-te, ca nu e doar o panza si lipit o membrana, ai sa sfarsesti prin a le pune la gunoi sau plati cat nu fac cu reconditionarea. Cu cat o boxa e in stare mai proasta, cu atat mai mult a fost abuzata si prost ingrijita - e o proportionalitate directa. Nu mai cumpara gunoaiele altora.

Nu le am luat ca se auzeau mai incet fata de jlb ale mele,la ale mele sa dezlipit suspensia un pic si nu stiu cu ce s o lipesc la loc

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări