Alex85 Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 Salut,cu ce fel de material panza ceva se pot inlocuii cele vechi la ramele de protectie a boxelor si cu ce fel de lipici se poate lipi suspensia de membrana ca sa dezlipit vreo 2cm,aaa si am fost sa probez o pereche de Unitra 140w dar varza aratau bn dar sunau mai tare jbl urile mele ca acelea,doar putin bass mai mult aveau unitrele putin doar Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 Te duci la orice magazin care vinde material de croitorie si gasesti tu o panza mai rigida, dar mai rara. Daca o intinzi bine, nu are sa falfaie. Daca vrei sa iei acele Unitre 140W, mai gandeste-te, ca nu e doar o panza si lipit o membrana, ai sa sfarsesti prin a le pune la gunoi sau plati cat nu fac cu reconditionarea. Cu cat o boxa e in stare mai proasta, cu atat mai mult a fost abuzata si prost ingrijita - e o proportionalitate directa. Nu mai cumpara gunoaiele altora. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 @ Alex85 - incearca sa scrii mesajele cu fraze scurte, nu de 3-4 randuri. Ar fi mult mai usor de citit. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 Se gaseste material si cu aspect modern si cu aspect "vintage". Aia e ultima problema. Starea difuzoarelor e cea mai importanta. Link spre comentariu
Alex85 Postat Martie 27, 2022 Autor Partajează Postat Martie 27, 2022 Acum 1 oră, bmwh548 a spus: Se gaseste material si cu aspect modern si cu aspect "vintage". Aia e ultima problema. Starea difuzoarelor e cea mai importanta. Nu au nimic difuzoarele doar la unul de bass sa dezlipit cam 2 cm suspensia de membrana nu este rupta Acum 2 ore, Mircea a spus: Te duci la orice magazin care vinde material de croitorie si gasesti tu o panza mai rigida, dar mai rara. Daca o intinzi bine, nu are sa falfaie. Daca vrei sa iei acele Unitre 140W, mai gandeste-te, ca nu e doar o panza si lipit o membrana, ai sa sfarsesti prin a le pune la gunoi sau plati cat nu fac cu reconditionarea. Cu cat o boxa e in stare mai proasta, cu atat mai mult a fost abuzata si prost ingrijita - e o proportionalitate directa. Nu mai cumpara gunoaiele altora. Nu le am luat ca se auzeau mai incet fata de jlb ale mele,la ale mele sa dezlipit suspensia un pic si nu stiu cu ce s o lipesc la loc Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 Atunci un strat subtire de prenadez. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 ok pana la urma ce panza ati folosi ? si de unde ati luato ? Link spre comentariu
CornelM Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 8 ore, kinderu56 a spus: ok pana la urma ce panza ati folosi ? si de unde ati luato ? puteti sa incercati acest material. este foarte ok. https://www.partysound.ro/audio/accesorii-audio/etansare-izolare-fonica-design/material-textil-pentru-grila-boxe-monacor-cc-10sw/28086 Link spre comentariu
silmicii Postat Luni la 15:45 Partajează Postat Luni la 15:45 cauta si tu ce-i mai ieftin si pt grasance cu curul mare: https://www.astratex.ro/dres-basic-xl-60-den/?color=negru&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=3_PLA_PMax_Spodni-pradlo&utm_id=18020686542&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA88a5BhDPARIsAFj595hohvdHsEpMZoxKCfF8BXvCtVZPUfy5PWG6jmPbmXkqfwvQ2ccIJn4aAi30EALw_wcB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum