Alin J Postat Martie 23, 2022 Partajează Postat Martie 23, 2022 Buna ziua! Am un Redmi note 10 pro cu MIUI 13 si Android 12. Dupa update se restarteaza singur in cel mai bun caz, de cele mai multe ori il gasesc inchis. Stie cineva daca se poate remedia situatia? Am telefonul de 7 sau 8 luni. Link spre comentariu
validae Postat Martie 23, 2022 Partajează Postat Martie 23, 2022 Sfatul meu e să-l duci la garanţie, ori ţi-l rezolvă ori se spală cu el pe cap.Garanţia se poate pierde şi dacă se consideră că nu s-a folosit un soft corespunzător. Asta dacă l-ai cumpărat cu garanţie.Dacă nu, ai făcut o afacere proastă... Link spre comentariu
YO9IBC Postat Martie 23, 2022 Partajează Postat Martie 23, 2022 Dupa update se face OBLIGATORIU, pentru a nu avea probleme, un reset to factory defaults!! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 29, 2022 Partajează Postat Martie 29, 2022 La 23.03.2022 la 22:21, YO9IBC a spus: Dupa update se face OBLIGATORIU, pentru a nu avea probleme, un reset to factory defaults!! După orice update sau numai după un update major? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2022 Partajează Postat Martie 29, 2022 Cel putin dupa alea care se lasa cu probleme. Eu nu consider ca trebuie obligatoriu "un reset to factory defaults". Atunci ar insemna ca nu ar mai trebui sa fac nici un update pt ca dupa un astfel de reset pot sa stau si citeva ore sa-l configurez asa cum vreau eu. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Martie 30, 2022 Partajează Postat Martie 30, 2022 Obligatoriu in sensul ca daca vrei sa ai siguranta ca totul va merge de la inceput foarte bine. La update-ul fara reset dupa, se pot bate cap in cap unele setari de sistem la care utilizatorul nu are acces, si pe urma intreaba pe forumuri: de ce nu mai tine bateria ca inainte, etc.... Eu de fiecare data am dat reset to factory defaults si nu am avut niciun fel de problema (si am schimbat cateva zeci de telefoane...). Iar aplicatiile le pun din back-up facut in contul Google (doar aplicatiile si contactele din agenda, altceva nu). Acum 22 ore, Ovidanie a spus: După orice update sau numai după un update major? De regula dupa update major de sistem de operare, nu dupa alea de securitare lunare de zeci sau 2-3 sute de mega.... Link spre comentariu
Alin J Postat Martie 30, 2022 Autor Partajează Postat Martie 30, 2022 Salut din nou! Am urmat instrucțiunile voastre, mă refer că am făcut "reset la funcțiile din fabrica", și acum totul merge normal, că înainte de update ul la Android 12. Merci pentru suport! Cele bune! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Cand spun eu, nu spun degeaba........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum