grosu99 Postat Martie 24, 2022 Partajează Postat Martie 24, 2022 Acum 5 ore, sanhwy a spus: Topicul acesta nu este pentru ceea ce face jucaria asta. Stiu exact cum functioneaza si la ce se foloseste iar daca se poate face o clona, pot oferi toate detaliile si voi plati. pai spune-ne si noua daca nu e secret... Link spre comentariu
validae Postat Martie 24, 2022 Partajează Postat Martie 24, 2022 Păi ce, vrei să i-o iei înainte la clonat ? No way.... Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 24, 2022 Partajează Postat Martie 24, 2022 Cand faceam eu din astea ...! Link spre comentariu
sanhwy Postat Martie 24, 2022 Autor Partajează Postat Martie 24, 2022 Acum 10 ore, grosu99 a spus: Nu stiu daca ati remarcat ca exista doar cablu de iesire (coaxial) .De intrat nu intra nimic .probabil o fi vre-un jammer ptr bruiaj. Si daca sti codul de la Mototola cu ce te ajuta ? Nu poti afla codul real al piesei. "bruiaj" Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 25, 2022 Partajează Postat Martie 25, 2022 Daca ai unul functional s-ar putea incerca clonarea doar la nivel functional. Clonarea schemei de acolo este imposibila fara alte informatii. Link spre comentariu
sanhwy Postat Aprilie 23, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2022 (editat) Recomandati sau cunoasteti o persoana priceputa (electronist) pentru acest "proiect" in galati sau braila ? multumesc Editat Aprilie 23, 2022 de sanhwy Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 (editat) Din pacate nu. Si oricum trebuie un pic de laborator de electronica ca sa te apuci de asa ceva. Editat Aprilie 23, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum