radrian Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Buna ziua, De ceva timp, caut o firma sau o persoana fizica care sa-mi debiteze niste tole (63mm x 35mm), din tabla silicioasa de 0.35mm sau 0.5mm. Exista sau cunoasteti pe cineva care ofera astfel de servicii? Va multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 radrian.Servicii din astea fac multe intreprinderi,dar preţurile pot fi mari.Mai apoi nu se incurcă cu comenzi mici.De ex Vagoanele în Severin... Specifică şi zona unde locuieşti că poate colegii ştiu pe aproape SRLuri mici.Altfel s-ar putea să te coste mai mult decât face! Aveam o cunoştiinţă,răposat săracul,care le debita la foarfec de banc,cu limitator!Dar trebuie să ai mână la aşa ceva... Link spre comentariu
franzm Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Ce fel de tole? E+I sau fâsii de 63x35? Fâsii standar ar fi 35x105 sau 34x102. Link spre comentariu
radrian Postat Martie 21, 2022 Autor Partajează Postat Martie 21, 2022 Am atasat schita: Link spre comentariu
radrian Postat Martie 21, 2022 Autor Partajează Postat Martie 21, 2022 Eu sunt in Bucuresti, dar platesc transportul de oriunde ar veni. Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Asemenea tăietură e exclus a fi făcută manual, mai ales în serie mare.Trebuie tăiat doar cu laser sau jet de apă cu abraziv.Deci trebuie o firmă de gen... Alternativa ar fi să se construiască o ştanţă dedicată, dar asta s-ar justifica doar la o producţie de masă.Adică mii-zeci de mii de piese/zi. Luaţi legătura cu cei de aici: https://laserprocessing.ro/ro/debitare-laser/ Link spre comentariu
radrian Postat Martie 21, 2022 Autor Partajează Postat Martie 21, 2022 33 minutes ago, validae said: Asemenea tăietură e exclus a fi făcută manual, mai ales în serie mare.Trebuie tăiat doar cu laser sau jet de apă cu abraziv.Deci trebuie o firmă de gen... Alternativa ar fi să se construiască o ştanţă dedicată, dar asta s-ar justifica doar la o producţie de masă.Adică mii-zeci de mii de piese/zi. Luaţi legătura cu cei de aici: https://laserprocessing.ro/ro/debitare-laser/ Multumesc pentru info. Voi lua legatura. Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Când le trimiteţi schiţa, să conţină şi razele cercurilor pentru curbele de la capete, precum şi lăţimea capetelor semirotunde. Sau un exemplar prototip al piesei ori un desen la scara 1/1... Link spre comentariu
radrian Postat Martie 22, 2022 Autor Partajează Postat Martie 22, 2022 Am luat legatura cu ei. Ofera servicii de debitare laser, dar nu au material. Din fericire, am gasit tabla la Petra (Iasi). Multumesc pentru ajutor. As fi scris mai devreme, dar nu mi se permite sa scriu mai mult de 5 mesaje intr-un interval de 24 ore (destul de funny aceasta restrictie a forumului) Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 După ce vei avea mai multe postări tehnice va dispărea aceasta restricție. Legat de Petra, îți fac ei și debitarea? Link spre comentariu
validae Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 A scris că tabla va fi furnizată de Petra, debitarea o face laserul...nu cred că vreun producător de tole ar recurge la debitarea laser pentru tipodimensiuni standard, ce se execută mai simplu şi rapid cu o ştanţă dedicată. Link spre comentariu
radrian Postat Martie 22, 2022 Autor Partajează Postat Martie 22, 2022 1 hour ago, sesebe said: După ce vei avea mai multe postări tehnice va dispărea aceasta restricție. Legat de Petra, îți fac ei și debitarea? Petra nu face debitare pentru simplu motiv ca realizeaza transformatoare toroidale si cumpara tabla la rola, predebitata la dimensiunea necesara. Au fost amabili si au acceptat sa-mi vanda niste fasii ca sa-mi pot face treaba. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 Eram doar curios. Eu am avut pina acum totdeauna o colaborare foarte bună cu ei, plus ca-s la o aruncatura de bat de mine. Link spre comentariu
radrian Postat Martie 23, 2022 Autor Partajează Postat Martie 23, 2022 Cum,am precizat, au fost foarte amabili. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum