Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu se roteste ventilatorul cuptorului Arctic

SIMONACOJOCARU

Postări Recomandate

Buna seara, am si eu un cuptor electric Arctic AROIM24500BC nou, cu urmatoarea problema: la programele la care trebuie sa functioneze ventilatorul din spate , acesta nu se roteste, si

becul din cuptor nu se stinge nici cu cuptorul oprit, ilumineaza permanent.Din ce am citit in manual cand cuptorul este oprit becul lumineaza doar la deschiderea usii urmand ca la inchideea ei sa se stinga dupa cateva secunde, iar ventilatorul la programele la care trebuie sa se roteasca, se opreste la deschiderea usii. Inaclzeste,functioneaza insa fara ventilator

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• barbulescuorlando

1

• SIMONACOJOCARU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aveţi un contact electric la uşa cuptorului.Ceva asemănător celui de la frigidere, care sesizează deschiderea uşii.Acel contact e defect, trebuie desfăcut şi fie reparat, fie înlocuit.

Edit: Am realizat mai târziu că e ,,nou,, deci dacă mai e în garanţie, duceţi-l la reprezentanţa care se ocupă cu garanţia....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări