SIMONACOJOCARU Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Buna seara, am si eu un cuptor electric Arctic AROIM24500BC nou, cu urmatoarea problema: la programele la care trebuie sa functioneze ventilatorul din spate , acesta nu se roteste, si becul din cuptor nu se stinge nici cu cuptorul oprit, ilumineaza permanent.Din ce am citit in manual cand cuptorul este oprit becul lumineaza doar la deschiderea usii urmand ca la inchideea ei sa se stinga dupa cateva secunde, iar ventilatorul la programele la care trebuie sa se roteasca, se opreste la deschiderea usii. Inaclzeste,functioneaza insa fara ventilator Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Aveţi un contact electric la uşa cuptorului.Ceva asemănător celui de la frigidere, care sesizează deschiderea uşii.Acel contact e defect, trebuie desfăcut şi fie reparat, fie înlocuit. Edit: Am realizat mai târziu că e ,,nou,, deci dacă mai e în garanţie, duceţi-l la reprezentanţa care se ocupă cu garanţia.... Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Fiind nou apelați la garanție Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum