tavipop Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 (editat) Buna seara! Cumpar NVR PNI Wifi 400 , cel pe care il detin se restarteaza incontinu! Am 10 camere dedicate lui si parca imi pare rau dupa ele! . Multumesc pentru amabilitate si atentie! Camerele pot fi folosite si cu alt NVR? Editat Martie 20, 2022 de tavipop Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 (editat) Acum 4 minute, tavipop a spus: Buna seara! Cumpar NVR Wifi 400 , cel pe care il detin se restarteaza incontinu! Am 10 camere dedicate lui si parca imi pare rau dupa ele! . Multumesc pentru amabilitate si atentie! Camerele pot fi folosite si cu alt NVR? nu vad dece nu ar putea fi folosite cu alt nvr,unul copatibil cu ele ati incercat schimbarea bateriei? resetul hard,resoftarea? Editat Martie 20, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 20, 2022 Autor Partajează Postat Martie 20, 2022 A fost trimis in service la PNI, rezolutia lor a fost placa de baza defecta si nu mai aveau placi de rezerva! Asa ca?.... Link spre comentariu
lucian_ava Postat Martie 25, 2022 Partajează Postat Martie 25, 2022 Sunt solutii prin review-urile de la emag. Camerele pot fi conectate direct la router si apoi adaugate la un nvr. Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 27, 2022 Autor Partajează Postat Martie 27, 2022 Interesanta solutia dvs. Camerele banuiesc ca nu mai pot fi folosite pe wifi, oricum in toate specificatiile se afirma ca sunt dedicate DOAR acestui NVR! Link spre comentariu
modoran Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 Dar camerele astea nu contin un server sa poata fi accesate de oriunde prin wifi ? Sigur ca se poate sa aiba un protocol proprietar ( daca se complica chinezul producator cu el ) Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 28, 2022 Autor Partajează Postat Martie 28, 2022 Ele comunica doar cu acest tip( proprietar) de NVR, NVR legat la net...etc.... ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum