Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dioda smd EV C616

maky_geo

Postări Recomandate

Aceeaşi procedură e ca şi la postarea pozelor, doar că încarci un filmuleţ pe Imgur.Dar dacă aparatul funcţionează, nu trebuie musai să pui un film, te credem pe cuvânt...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maky_geo

9

• validae

6

• Marele Savant

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Acum 37 minute, validae a spus:

Aceeaşi procedură e ca şi la postarea pozelor, doar că încarci un filmuleţ pe Imgur.Dar dacă aparatul funcţionează, nu trebuie musai să pui un film, te credem pe cuvânt...

OK am avut o problema la un utilaj aparatul este de la acel utilaj monitorizează rotatiile motorului alimentat la 6kwa. A luat foc un cablu trifazat și a reușit sa îmi trimită tensiune de faza pe încă 8 cabluri de comanda la care mi-a ars 5 module. Mai exact linia de comanda de 24 v a fost afectata. A trebuit sa refac toate modulele printre care doua din ele am cam avut de furca primul cu diodele astea și al doilea este cel cu acele doua diode. Care sunt una lângă alta format smd rotunde. Acele diode sunt tip diode rapide cu incandescenta asta am înțeles de la acel coleg de la tehnic din Germania. Am reușit sa le găsesc pe codurile uzuale și pe acelea și totul lucrează normal. Va mulțumesc pentru sfaturile date de dumneavoastră și de alți colegi. Doar asa se poate rezolva câte ceva și un sfat cât de mic rezolva probleme. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări