validae Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Aceeaşi procedură e ca şi la postarea pozelor, doar că încarci un filmuleţ pe Imgur.Dar dacă aparatul funcţionează, nu trebuie musai să pui un film, te credem pe cuvânt... Link spre comentariu
maky_geo Postat Aprilie 4, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Acum 37 minute, validae a spus: Aceeaşi procedură e ca şi la postarea pozelor, doar că încarci un filmuleţ pe Imgur.Dar dacă aparatul funcţionează, nu trebuie musai să pui un film, te credem pe cuvânt... OK am avut o problema la un utilaj aparatul este de la acel utilaj monitorizează rotatiile motorului alimentat la 6kwa. A luat foc un cablu trifazat și a reușit sa îmi trimită tensiune de faza pe încă 8 cabluri de comanda la care mi-a ars 5 module. Mai exact linia de comanda de 24 v a fost afectata. A trebuit sa refac toate modulele printre care doua din ele am cam avut de furca primul cu diodele astea și al doilea este cel cu acele doua diode. Care sunt una lângă alta format smd rotunde. Acele diode sunt tip diode rapide cu incandescenta asta am înțeles de la acel coleg de la tehnic din Germania. Am reușit sa le găsesc pe codurile uzuale și pe acelea și totul lucrează normal. Va mulțumesc pentru sfaturile date de dumneavoastră și de alți colegi. Doar asa se poate rezolva câte ceva și un sfat cât de mic rezolva probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum