Davidescuadrian Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Am doua placi de ups in jur de 300 w max si nu știu ce marca sunt..ele au fost ca și unităţile de cd-rom deci veneau introduse în spațiul de cd-rom, s-au fabricat din 2003 pan prin 2009.Erau cu 2 baterii de 6 volti ..dacă știe cineva detalii.? Link spre comentariu
Marian Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Placile alea nu au nici un inscris pe ele? Se cuvine sa pui ceva poze cu ele ca altfel e greu sa primesti informatii. PS: Oricum ca sa le folosesti nu ai nevoie de marca lor. Link spre comentariu
Davidescuadrian Postat Martie 19, 2022 Autor Partajează Postat Martie 19, 2022 Nu scrie nimic pe ele asi vrea să fac un invertor din ele, dar sunt defecte.. am incercat cu irf z44n și irf740 dar nu funcționează mult timp. NU știu care sunt tranzistorii originali.Poze nu reușesc să pun că nu știu cum Link spre comentariu
validae Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Încarcă pozele de înaltă rezoluţie pe un site de găzduire, de genul https://imgur.com/upload După ce poza s-a încărcat pe site, dă click pe ea şi alege ,,Copy image,, apoi fără să ieşi din acel site, deschide altă pagină cu topicul de pe Elforum şi dai ,,Paste,, în postare.Astfel poza va apărea direct pe forum, indiferent de rezoluţie.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum