myshyk Postat Martie 18, 2022 Partajează Postat Martie 18, 2022 Am acest manual service, dar pentru ca e prea mare, 32 mB, nu-l pot posta aici. Daca prezinta interes, il urc pe wetransfer si pun aici link-ul de descarcare, valabil 7 zile. Link spre comentariu
validae Postat Martie 18, 2022 Partajează Postat Martie 18, 2022 De la ce aparat este ? Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 18, 2022 Autor Partajează Postat Martie 18, 2022 Nu e pentru un tip anume de aparat, ci pentru un tip de sasiu, folosit la mai multe tipuri de aparate. Sunt mentionate in cuprins, de aceea am pus cuprinsul. Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 18, 2022 Autor Partajează Postat Martie 18, 2022 https://we.tl/t-w7RSsJdC0u Acesta e link-ul pentru descarcare, valabil 7 zile. E vorba de service-manual pentru cateva modele de Philips, cu diagonale diferite, dar cu acelasi tip de sasiu, TPM 2.1 Ela Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 18, 2022 Autor Partajează Postat Martie 18, 2022 Imi pare bine daca va foloseste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum