Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV AKAILT2203AB traf invertor CCFL defect

elman

Postări Recomandate

Va salut,

am la reparat un TV AKAI LT-2203AB are un transformator, din invertorul pentru CCFL, in scurt. Traful este LKT-001, am cautat pe net dar nu am gasit ceva echivalent care se  gaseste in magazine. 

Stiti cumva un echivalent la acest traf si de unde il pot cumpara?

Multumesc.

main board.jpg

trafo LKT-001.jpg

Editat de elman
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elman

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

slabe sanse,poate ceva din recuperari,sau surså cu totul,ori invertor ccfl separat,trafuri se mai gasesc dar nu cu acest cod si nimeni nu da detalii,dimensiuni,infasurari,impedante.......

eu unul personal am multe recuperari ,nu am cumparat trafuri de acest gen,chiar ieri am pus un trafo de 26inch la un samsung de 19inch,trebuie respectat primarul trafului sa aiba minim aceasi impedantå ca cel original,mai degrabå o impedanta putin mai mare,decåt una mai mica,ce poate duce la incalzirea mosfetilor din invertorul lcd,secundarul daca are o impedanta mult mai mica nu va lumina suficient,unele vor baga inverorul in protectie,protectia se poate anula dar nu e recomandat

la o cautare pe google cu 

invertor lcd universal

veti gasi pe oly okjii inveror ce poate fi montat cu usurinta 12v minim GND on-off -Dimer si 4 cuple ccfl

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări