doru3160 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 In afara de pvc, toluenul ataca aproape toate tipurile de plastic. Fara sa mai amintesc ca se gaseste greu. Am cautat pt a dilua niste prenadez intr-o sticla de 2l, si nu-mi trebuia cantitate mare. E chestiune de noroc, gen 6 din 49, sa-l gasesti in talcioc. WD40 este mereu la indemana. Daca nu pateaza suportul uleiul, merita incercat. Nu contine solventi care sa atace plasticul. Matuirea intervine doar la actiune mecanica, daca nu se lasa suficient timp sa lucreze, inainte de a indeparta cleiul . Acum 2 ore, octav_ro2002 a spus: Am găsit de cumpărat în București, la talciocul din Valea Cascadelor. Curat noroc, daca se mai gaseste vreau si eu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Acum 3 ore, doru3160 a spus: In afara de pvc, toluenul ataca aproape toate tipurile de plastic. Fara sa mai amintesc ca se gaseste greu. Am cautat pt a dilua niste prenadez intr-o sticla de 2l, si nu-mi trebuia cantitate mare. E chestiune de noroc, gen 6 din 49, sa-l gasesti in talcioc. WD40 este mereu la indemana. Daca nu pateaza suportul uleiul, merita incercat. Nu contine solventi care sa atace plasticul. Matuirea intervine doar la actiune mecanica, daca nu se lasa suficient timp sa lucreze, inainte de a indeparta cleiul . Curat noroc, daca se mai gaseste vreau si eu. Da, se găsea oricând pana anul ăsta, la ultimele doua vizite nu am mai văzut... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Benzina ieftina.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 1 oră în urmă, Усилитель a spus: Benzina ieftina.... Cel putin la miros, e departe de benzina (toluenul). Nu stiu daca la caracteristici e la fel, dar cu siguranta daca pui benzina peste prenandez nu obtii mare lucru. Pe probate. La etichete nu am incercat, pt ca nu mai scapi de miros, daca scapi benzina in casă. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Aia pt brichete nu miroase.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Aia nu-i benzina ieftina. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Per volum nu e ieftina, da nici nu cumperi cu litrii. Cu 50ml cureti o gramada de urme de etichete. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 De acord, doar ca nu eram lamurit ce intelegi prin benzina ieftina. Link spre comentariu
costi_b Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Eu folosesc așa ceva, de mult timp. Foarte eficient și nu miroase urât. https://www.tme.eu/ro/details/prf-label-off/produse-de-curatat/prf/prf-label-off/ Link spre comentariu
okean Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Eu folosesc petrol lampant, nu ataca plasticul nu matueste, simplu si eficace ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Păi solvenţi slabi ca cel din petrol lampant se folosesc în soluţiile de curăţat...Da' se mai vinde petrol lampant??Sau white spirt? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Foloseste alcool izopropilic. Link spre comentariu
okean Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 La magazinele metalo-chimice din piete se gaseste la bidon plastic de 1l sau pe net...pretul s-a dublat de cand cu isteria ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Acum 17 minute, okean a spus: La magazinele metalo-chimice din piete se gaseste la bidon plastic de 1l Cred că am avut ghinion. Pe cei care i-am intrebat, se uitau la mine ca si cum le-as fi cerut pre****tive. De curiozitate, ce scrie la producator, cine il (mai) fabrica? Intreb pt ca am vorbit cu om care lucreaza in bransa, si produsul este scos din lista de produse din rafinarii. O vreme mai veneau moldoveni cu asa ceva. Acum nici la ei nu mai gasesti. Din pozele de pe net nu am reusit să vad cine il fabrica, ci doar cine il distribuie Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Doru3160.Ne-am dat dracu!Gazul lampant dublu la preţ faţă de benzină??Probabil la rafinarea petrolului s-au schimbat tehnologiile... În timpurile apuse foloseam şi white spirit pe post de lampant.Se adăuga şi puţină sare.Ăsta se găsea relativ uşor că se folosea ca degresant înainte de vopsire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum