Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce se curata adezivul etichetelor autocolante ?

deneinvins

Postări Recomandate

In afara de pvc, toluenul ataca aproape toate tipurile de plastic. Fara sa mai amintesc ca se gaseste greu. Am cautat pt a dilua niste prenadez intr-o sticla de 2l, si nu-mi trebuia cantitate mare. E chestiune de noroc, gen 6 din 49, sa-l gasesti in talcioc.

WD40 este mereu la indemana. Daca nu pateaza suportul  uleiul, merita incercat. Nu contine solventi care sa atace plasticul. Matuirea intervine doar la actiune mecanica, daca nu se lasa suficient timp sa lucreze, inainte de a indeparta cleiul .

Acum 2 ore, octav_ro2002 a spus:

Am găsit de cumpărat în  București, la talciocul din Valea Cascadelor.

Curat noroc, daca se mai gaseste vreau si eu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

11

• BRANCA

4

• okean

3

• Усилитель

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, doru3160 a spus:

In afara de pvc, toluenul ataca aproape toate tipurile de plastic. Fara sa mai amintesc ca se gaseste greu. Am cautat pt a dilua niste prenadez intr-o sticla de 2l, si nu-mi trebuia cantitate mare. E chestiune de noroc, gen 6 din 49, sa-l gasesti in talcioc.

WD40 este mereu la indemana. Daca nu pateaza suportul  uleiul, merita incercat. Nu contine solventi care sa atace plasticul. Matuirea intervine doar la actiune mecanica, daca nu se lasa suficient timp sa lucreze, inainte de a indeparta cleiul .

Curat noroc, daca se mai gaseste vreau si eu.

Da, se găsea oricând pana anul ăsta, la ultimele doua vizite nu am mai văzut...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

Benzina ieftina.... 

Cel putin la miros, e departe de benzina (toluenul). Nu stiu daca la caracteristici e la fel, dar cu siguranta daca pui benzina peste prenandez nu obtii mare lucru. Pe probate. La etichete nu am  incercat, pt ca nu mai scapi de miros, daca scapi benzina in casă.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, okean a spus:

La magazinele metalo-chimice din piete se gaseste la bidon plastic de 1l 

Cred că am avut ghinion. Pe cei care i-am intrebat, se uitau la mine ca si cum le-as fi cerut pre****tive. De curiozitate, ce scrie la producator, cine il (mai) fabrica?

Intreb pt ca am vorbit cu om care lucreaza in bransa, si produsul este scos din lista de produse din rafinarii. O vreme mai veneau moldoveni cu asa ceva. Acum nici la ei nu mai gasesti. Din pozele de pe net nu am reusit să vad cine il fabrica, ci doar cine il distribuie 

Link spre comentariu

Doru3160.Ne-am dat dracu!Gazul lampant dublu la preţ faţă de benzină??Probabil la rafinarea petrolului s-au schimbat tehnologiile...

În timpurile apuse foloseam şi white spirit pe post de lampant.Se adăuga şi puţină sare.Ăsta se găsea relativ uşor că se folosea ca degresant înainte de vopsire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări