Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare 2222 hyundai 1160

TUDORS68

Postări Recomandate

Salutare tuturor  felicitari ptr. forum si problema mea e ca la hyundai-ul 1160 NA am eroare 2222 pe display .Masurand tensiunile pe sursa am observat ca am urmatoarele valori:4,92in loc de 5V,la 3,3v  am 0v,la grila 3 (numaratoarea de la stg la dreapta),la grila5v am 17,8,grila 6 am 6,99-7.00 in loc de12 v la grila 7 de 23 v am 2,5v,la grila 8 am 4,9 in loc de30V.Dupa parerea vs ce as putea face unde ar fi defectul???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TUDORS68

3

• iuliantv

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

I-am schimbat aproape toți mai puțin cel de 33uFsi cel de 47uFx450V .Rezultatul nimic .După aia am schimbat și Reg3 (7805)stabilizatorul de pe placa de baza însă tot degeaba.Eroare 2222 prezenta ....aștept sfaturi ...multumesc

Link spre comentariu

Salutare,am schimbat sursa cu una functionanta insa eroare ramane  dupa care am pus sursa reparata  pe receptorul prietenului care mi-a imprumutat aparatul si am vazut ca functioneaza ceea ce ma face sa cred ca e placa de baza defecta (mentionez ca am schimbat si stabilizatorul 7805 ) aveti ceva sfaturi ce ar putea fi???Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări