Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genus One

luk81

Postări Recomandate

Va salut! Scriu aici pt ca ma confrunt cu o problema la acest model de centrala. Este o problema intalnita foarte des si anume eroare detasare flacara sau eroare releu gaz(309). Stiu ca aceste centrale inca sunt in garantie, dar nu mai este mult pana la expirarea acesteia. Am verificat si inlocuit cateva componente pe placa, dar a fost in zadar. Pot spune ca dupa ce am inlocuit tranzistorii ce comanda vana de gaz, intra mai rar in avarie, dar tot intra. Pe placa au mai fost inlocuite releul de gaz si transformatorul de aprindere, dar fara succes. Banuiesc ca este ceva tot pe comanda vanei de gaz, restul placii fiind identica cu cea de clas one la care nu apare aceasta problema. Daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema si a rezolvat, il rog sa ne impartaseasca. Defectul este sigur din placa, cu placa noua merge fara probleme si au fost facute setarile pe placa cum trebuie. Multumesc! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luk81

3

• validae

1

• dan stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări