spinach Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Salutam,Am sunet integrat pe placa de baza cu SundMax HD1910 .Piesa nu are insa esire s/pdif la exterior si vreau sa o conectez eu . Cipul are un picior specializat pentru esire s/pdif dar fabricantul nu specifica ce nivel de tensiune , cum se monteaza cipul cu esire s/pdif. a mai facut cineva asa ceva ? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Da..poti conecta.Pinul de alimentare nu-ti trebuie decat daca ai un adaptor cu iesire optica.Pentru coaxial ajung pinii de semnal si masa. Link spre comentariu
spinach Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Inca nu inteleg nimic ;imi este greu sa cred ca direct din cipul de sunet , de pe piciorul 48 se poate scoate direct esirea; totusi ar trebui protejat in vrun fel .Si unde este cipul pe MB ?cit de greu se poate ajunge la el ? cum il va vedea softul ? acuma nu vede nimic . Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Pai va fi el protejat intern cu ceva diode. Gandeste-te ca nu trebuie putere pt. transmisie semnal digital CMOS pt. ca se presupune ca se va conecta la o intrare digitala (care si ea e CMOS cu curent foarte mic necesar). Ca si functionare, daca driverele au o optiune de SPDIF out, ar trebui activata si gata. Daca nu are optiune, probabil e enabled-by-default. Iei 2 fire si conectezi, vezi daca merge :rolleyes: . Eu ma gandesc sa-mi fac adaptorul de fibra optica (iesirea digitala-electrica exista pe placa mea de baza) Link spre comentariu
spinach Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 in principal am rezolvat cam asa: am cumparat o placa audio externa creative cu esire in optic si cuplare pe usb . Sint multumit de caliate sunet.transmite in ac3 fara sa incarce sezizabil procul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum