Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Isire s/pdif de la sounmax

spinach

Postări Recomandate

Salutam,Am sunet integrat pe placa de baza cu SundMax HD1910 .Piesa nu are insa esire s/pdif la exterior si vreau sa o conectez eu . Cipul are un picior specializat pentru esire s/pdif dar fabricantul nu specifica ce nivel de tensiune , cum se monteaza cipul cu esire s/pdif. a mai facut cineva asa ceva ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

3

• Jules00

1

• Ciprian Alexandrescu

1

Inca nu inteleg nimic ;imi este greu sa cred ca direct din cipul de sunet , de pe piciorul 48 se poate scoate direct esirea; totusi ar trebui protejat in vrun fel .Si unde este cipul pe MB ?cit de greu se poate ajunge la el ? cum il va vedea softul ? acuma nu vede nimic .

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Pai va fi el protejat intern cu ceva diode. Gandeste-te ca nu trebuie putere pt. transmisie semnal digital CMOS pt. ca se presupune ca se va conecta la o intrare digitala (care si ea e CMOS cu curent foarte mic necesar). Ca si functionare, daca driverele au o optiune de SPDIF out, ar trebui activata si gata. Daca nu are optiune, probabil e enabled-by-default. Iei 2 fire si conectezi, vezi daca merge :rolleyes: . Eu ma gandesc sa-mi fac adaptorul de fibra optica (iesirea digitala-electrica exista pe placa mea de baza)

Link spre comentariu

in principal am rezolvat cam asa: am cumparat o placa audio externa creative cu esire in optic si cuplare pe usb . Sint multumit de caliate sunet.transmite in ac3 fara sa incarce sezizabil procul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări