spinach Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Salutam cu respect,Intrebare :cu ce si cum captusim un subwofeer ? -sa nu ii micsoram volumul -sa fie un material bun fonoabsorbant -ce valoare ii dam in calcul pentru Q -cu ce il lipim -cum influenteaza captuseala timbrul sonor Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 La subwoofere nu e asa de grava porblema de captusire mai multe probleme creaza poblema acesta la sateliti la medii si mai ales la inalte. Ca material fonoabsoarbant se poate folosi burete damping chiar pentru asa ceva, vatelina care este destul de usor de gasit, burete, sau fie de bumbac natural (sa folosit la incintele mai vechi, si cred ca dupa buretele damping el urmeaza). Daca folosesti materialele enumerate mai sus sau ceva asemanator nu vei pierde din volumul incintei chiar din contra.Pentru lipire se poate folosi prenandez sau capsator (cel putin eu asta folosesc). De obicei trebuie exeprimentat acest lucru cu calcule/ simulari doar se poate estima. Link spre comentariu
boku Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 se mai poate folosi melana...e o panza fina ca vata de culoare gri spre alb...o poti gasi in boxe mai vechi.se mai poate folosi cu succes(am vazut intro carte mai veche)captusirea cu spuma poliuretanica cam vreo2-3cm pe peretii incintei...eu zic k este o solutie mult mai buna dacat cele cu fel de fel de panze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum