Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce si cum captusim un subwofeer ?

spinach

Postări Recomandate

Salutam cu respect,Intrebare :cu ce si cum captusim un subwofeer ? -sa nu ii micsoram volumul -sa fie un material bun fonoabsorbant -ce valoare ii dam in calcul pentru Q -cu ce il lipim -cum influenteaza captuseala timbrul sonor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Cc

1

• boku

1

• spinach

1

Top autori în acest subiect

La subwoofere nu e asa de grava porblema de captusire mai multe probleme creaza poblema acesta la sateliti la medii si mai ales la inalte. Ca material fonoabsoarbant se poate folosi burete damping chiar pentru asa ceva, vatelina care este destul de usor de gasit, burete, sau fie de bumbac natural (sa folosit la incintele mai vechi, si cred ca dupa buretele damping el urmeaza). Daca folosesti materialele enumerate mai sus sau ceva asemanator nu vei pierde din volumul incintei chiar din contra.Pentru lipire se poate folosi prenandez sau capsator (cel putin eu asta folosesc). De obicei trebuie exeprimentat acest lucru cu calcule/ simulari doar se poate estima.

Link spre comentariu

se mai poate folosi melana...e o panza fina ca vata de culoare gri spre alb...o poti gasi in boxe mai vechi.se mai poate folosi cu succes(am vazut intro carte mai veche)captusirea cu spuma poliuretanica cam vreo2-3cm pe peretii incintei...eu zic k este o solutie mult mai buna dacat cele cu fel de fel de panze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări