Vizitator quadra Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 nu prea am inteles din ce am vazut p aici,pt o incinta (bass reflex)de subwoofer e necesar sa folosesc material fonoabsorbant sau pot sa o las asa ?cum e mai bine? Link spre comentariu
boku Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 in toate cartile despre incinte pe care leam vazut toate erau captusite prin interior...de obicei era folosita spuma poliuretanica..ai o calitate mult mai buna a sunetului :supz: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Spuma polieuretanica e o prostie!@boku sti macar care e rolul materialului fonoabsorbant ?@quadra depinde la ce folosesti incinta, subwoofer sau boxa fullrange/satelit.E un topic intitulat "Citeste aici inainte de a posta", de ce nu il cititi inainte de a pune intrebarile ? Link spre comentariu
Vizitator quadra Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 imi cer scuze daca nu am formulat cum trebui,o sa fiu mai atent.in legatura cu incinta,o folosesc pt un subwoofer.stiu ca pt subwoofer nu e necesar sa folosesc material fono. doar pt boxele de medii si mai ales pt inalte.cum e mai bine? Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Depinde si de marimea subwooferului. Dar in principal daca e de marime mica un strat de 2-3 cm de vatelina pe toti peretii ar fi suficient. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum