Toni Marginean Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Va rog sa ma ajutati in a identifica acest tip de cap magnetofon! Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 (editat) Parca este dela unitra din seria zk a foat pus si pe grunding zk146 si unitra zk146 Editat Martie 15, 2022 de florinmar Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Sunt de la Unitra, dar nu stiu ce modele a echipat. Link spre comentariu
mannx Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Și este cap combinat, redare-înregistrare. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 15, 2022 Autor Partajează Postat Martie 15, 2022 Acum 2 ore, mannx a spus: Și este cap combinat, redare-înregistrare. Asta era cel mai important! Credeam ca este un lant de drujba! Link spre comentariu
mannx Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 1 oră în urmă, Toni Marginean a spus: Asta era cel mai important! Credeam ca este un lant de drujba! Vă rog să mă scuzați. Credeam că impedanța este importantă. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 16, 2022 Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 11 ore, mannx a spus: Vă rog să mă scuzați. Credeam că impedanța este importantă. Nu m-am supărat deloc stai liniștit! Am postat doar pentru a fi de folos cuiva, fiind nou, dar nu știam pentru ce magnetofon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum