Vizitator HK Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Prima data vreau sa multumesc lui Vasile pt sfaturile date.Cu ajutorul lui mi-am facut un subwoofer acum 2-3 ani pe care inca il folosesc.Atasez niste poze cu el.Acum m-am hotarat sa imi fac un subwoofer nou insa am nevoie de ajutor.Am deja 2 boxe pt medii si inalte dar vreau un subwoofer mai puternic.Nu stiu ce difuzor sa folosesc pt un bass puternic si placut.Ar fi 2 variante pt mine: un Paudio hp 18w sau hp18s ori un difuzor hi-fi de 12" cam in aceeasi gama de pret.Incinta o sa fie facuta ori din pal ori din mdf de 30mm.Preferabil mdf,stiu.Problema este ca am un amplificator mono de 80w si nu stiu daca ar fi suficient pt noul subwoofer.Astept orice parere si orice sfat referitor la difuzor/incinta(doar de pe hi-end.ro).Daca o sa am nevoie de un amplificator mono de 400w cam cat m-ar costa? Link spre comentariu
Vizitator HK Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 fata Link spre comentariu
tendon Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Zi-mi si mie te rog ce volum are incinta. salut Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Subwooferul asta e un bandpass de ordinul 4 care in partea inchisa a cutiei radiator pasiv?DA mai multe detalii despre sateliti !! SPL, cat coboara in frecventa, cu ce putere dai in ei... Link spre comentariu
Vizitator HK Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 tendon: incinta subwooferului are marimile 40x40x40cm la exterior.incinta nu a fost facuta dupa niste parametrii pt ca acesti nu exista pt un difuzor no-name.vasile mi-a dat sfatu asta,decat sa incerc alta incinta mai bine fac un cub de 40cmpufuletz: nu e bandpass de ordinul 4.pur si simplu este un cub cu latura de 40cm,am un amplificator facut de cineva cu filtru activ,satelitii sunt 2 boxe genius cumparate din magazin,nu sunt cei mai buni sateliti dar deocamdata raman astia.spl,putere.... Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 din teorie eu stiu ca nu e bine sa faci un subwoofer CUB !poate ma insel, desi 99% nu ma insel .Band pass nu se refera la dimensiunile cutiei ci la felul subwooferului. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Incinta cub este destul de aiurea, dar aici depinde de marimea laturii si de recventa filtrului trece jos. Link spre comentariu
Vizitator HK Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 ma poate ajuta cineva cu un proiect/sfat pt subwoofer? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum