Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect Incinta Subwoofer old&new

Vizitator HK

Postări Recomandate

Prima data vreau sa multumesc lui Vasile pt sfaturile date.Cu ajutorul lui mi-am facut un subwoofer acum 2-3 ani pe care inca il folosesc.Atasez niste poze cu el.Acum m-am hotarat sa imi fac un subwoofer nou insa am nevoie de ajutor.Am deja 2 boxe pt medii si inalte dar vreau un subwoofer mai puternic.Nu stiu ce difuzor sa folosesc pt un bass puternic si placut.Ar fi 2 variante pt mine: un Paudio hp 18w sau hp18s ori un difuzor hi-fi de 12" cam in aceeasi gama de pret.Incinta o sa fie facuta ori din pal ori din mdf de 30mm.Preferabil mdf,stiu.Problema este ca am un amplificator mono de 80w si nu stiu daca ar fi suficient pt noul subwoofer.Astept orice parere si orice sfat referitor la difuzor/incinta(doar de pe hi-end.ro).Daca o sa am nevoie de un amplificator mono de 400w cam cat m-ar costa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• Mihai Cimpoeru

1

• Kenwood_DJ

1

• tendon

1

Top autori în acest subiect

Subwooferul asta e un bandpass de ordinul 4 care in partea inchisa a cutiei radiator pasiv?DA mai multe detalii despre sateliti !! SPL, cat coboara in frecventa, cu ce putere dai in ei...

Link spre comentariu

tendon: incinta subwooferului are marimile 40x40x40cm la exterior.incinta nu a fost facuta dupa niste parametrii pt ca acesti nu exista pt un difuzor no-name.vasile mi-a dat sfatu asta,decat sa incerc alta incinta mai bine fac un cub de 40cmpufuletz: nu e bandpass de ordinul 4.pur si simplu este un cub cu latura de 40cm,am un amplificator facut de cineva cu filtru activ,satelitii sunt 2 boxe genius cumparate din magazin,nu sunt cei mai buni sateliti dar deocamdata raman astia.spl,putere....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări