mariantoader82 Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Va salut ! La alimentarea motorului de la o banda de alergare am găsit arsă o dioda zener pusa pe grila mosfetului . Pe zener nu scrie nimic ,nici pe motor și nu stiu de cit ar trebui sa fie dioda zener . Rog frumos ajutor, mulțumesc! Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 De obicei acolo este de 12V, cu rol de protectie. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Martie 13, 2022 Autor Partajează Postat Martie 13, 2022 Am gasit date despre motor U 220 v P 500w . Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Ce înseamnă arsă ? Străpunsă sau întreruptă ? Tranzistorul mai e bun ? L-ai testat în afara plăcii ? Rezistenţele smd de pe circuitul porţii tranzistorului le-ai verificat ? Acolo poate să fi fost un Zenner 12V sau de 18V.Încearcă prima dată un 12V. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Dacă e arsa dioda aia ia și sapa mai bine ca nu am găsit niciodată arsa doar acea dioda și restul sa fie ok. Cineva cu suficienta experienta în electronica ar ști cit trebuie sa aiba acea dioda. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Martie 13, 2022 Autor Partajează Postat Martie 13, 2022 Dioda zener e strapunsa ,mosul e bun verificat la rece ,am verificat si restul de piese din montaj sunt in regula ,montat un pl12z si acum comanda functioneaza corect pe un bec de 100w ,sa montez la motorul de la banda si sper sa fie in regula. Multumesc frumos tuturor pentru ajutor ! Link spre comentariu
codrut Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 posibil motor-ul sa fie cu probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum