Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caud LCD graphic. "Eftin".

bogdanm

Postări Recomandate

Caut un LCD display graphic, cu urmatoarele caracteristici:

- rez.minima 240x128, rez. maxima 320x240

- cu controller inclus

- nu ma intereseaza backlight-ul

- cat mai ieftin

Ceva idei despre unde as putea gasi asa ceva pe la noi?

Multumesc,

Bogdan M.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

14

• andiy

5

• nicu_stef

4

• overdrive

2

Top autori în acest subiect

Hmmmm.

Stimate D-le Bogdan Marinescu, Avem pe stoc afisaj (320x200) G321DX5R1AC cu controller SED1330F. Pretul acestuia este 169EUR/buc. fara TVA.Necesita un inversor - TDI-5A - 24EUR/buc. fara TVA. Asteptam comanda dumneavoastra. Cu stimaing. Lucian NiculescuROCCAS ICCP SRL

Buna ziua! Am avut AG-240128 BFICW30 de la AMPIRE. Datele tehnice sunt pe site-ul Ampire. Pret 64.62 USD fara TVA. Produsul nu este pe stoc, il putem aduce in 10 zile de la comada.. Cu stima, ==================Tudose AdrianSales EngineerCOMET ELECTRONICS SRL

Ca sa concluzionam: display B&W 320x240 fara inversor 169EUR (193EUR cu tot cu inversor) @ roccas vs. display 240x128 cu inversor built-in 62USD & comet. Conclusion (cam dura, dar sunt nervos): roccas = robbery :evil: Pe de alta parte ala de la comet mi se pare extrem de rezonabil, asa ca probabil o sa-l cumpar ;)
Link spre comentariu

Man sa iti dau un pont.Am vazut la RET un afisor imens cu vreo 7 HD44470 sau ceva de genul ala pe el si costa vreo 600.000 lei acum 2 luni.Da un telefon la 0256//499432.Poate ai noroc.E din acela care poti sa scrii ce vrei pe el(alfanumeric).

Link spre comentariu

am vazut intr-un laptop antic, un XT Toshiba, conector cu 20 de pini, arata cam ca cele zise 'cu driver' nu 'cu controller', cele cu driver am observat ca logic arata ca o memorie, genul celui din mobilele nokia3310, nu stiu cum sunt cele cu controller -nu am folosit.

Link spre comentariu

overdrive, mersi mult pentru informatie, dar din pacate mie chiar imi trebuie unul grafic.

nicu_stef, ideea sigur merita luata in seama. In general insa astea din laptop-uri au o interfata cat de cat standard (VGA/EGA) care e destul de greu de controlat doar cu un microcontroller. Cele cu controller integrat, pe de alta parte, se interfateaza extrem de simplu si nu necesita resurse supimentare.

Link spre comentariu

ca idee de pretz http://www.graphic-lcd-lcds.shopeio.com ... asp?id=437240x128 /25$ de la Seiko G242CX5B1A0, poti sa-i intrebi pe cei de la roccas daca aduc modelul acesta, au relatie cu seiko.

Mersi mult pentru link!!! Cred ca nu-i mai intreb nimic pe cei de la roccas si il comand direct. Dar nu pe ala, ci pe asta:http://www.graphic-lcd-lcds.shopeio.com ... asp?id=442Ma costa 16$ shipping-ul pana in Romania. In total da mai putin decat ce as fi putut lua de la comet (cea mai ieftina varianta pana acum). Baietii au inclusiv link-uri la soft care poate fi folosit pentru controlul display-ului. Nu-i asa ca nu arata rau ? :)http://www.eio.com/g321skel.htmSingura problema e ca are nevoie de -24V, da gasesc eu un inversor destept undeva. Thx again! :)
Link spre comentariu

Mersi mult pentru link!!! Cred ca nu-i mai intreb nimic pe cei de la roccas si il comand direct. Dar nu pe ala, ci pe asta:

ce se poate realiza cu LCD asta sau la ce urmeaza sa-l folosesti? un osciloscop se poate realiza? si inca ceva: daca il comanzi direct din afara (am retinut ca iesi mai ieftin!!) cum se face cu vama si toate formalitatile astea? E ca si comanda prin posta: platesti le ei si dupa aia ridici coletul? Asa sa fie?!?!merci
Link spre comentariu

to bogdanm: ce se poate realiza cu LCD asta sau la ce urmeaza sa-l folosesti? un osciloscop se poate realiza?

Fara intentia de a fi secretos, nu-ti spun deocamdata la ce o sa-l folosesc ;) Cat despre osciloscop, cu siguranta se poate realiza pe un astfel de display.
Link spre comentariu

Da, ma misc repede astazi, probabil din cauza frigului :) Eu folosesc un Visa Virtuon (de la BCR) pentru plati on-line. Pui bani pe cardul virtual (se poate face de la bancomat), dai comanda on-line (cu adresa de acasa) si astepti. E posibil ca pachetul sa nu vina la acelasi oficiu postal de la care ridici coletele in mod obisnuit, ci de la altul mai "special", care se ocupa de primiri din afara. Acum problema se ramifica, in functie de ce gasesti la oficiul postal. Personal nu am avut probleme pana acum; oamenii se holbau la continutul coletului cu ochii cat casa, dupa care le explicam ca sunt electronists amator/student care are un proiect si ma lasau sa plec linisti :). Totul tine de noroc. Posibil sa fie nevoie sa platesc o vama pentru tipul asta de display, dar nu are cum sa fie o suma prea mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări