hoitu1983 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Cele incercuite cu rosu si frecventmetrul cu lamele vibrante sunt adjudecate domnului gelu_b Link spre comentariu
Stefanescu Marius Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Se donează următoarele: Trimit prin poștă/curier. Detalii și la 0748420115. Primul venit-primul servit. 1. Sonerie cu fir, pe baterii, Tengle - FUNCȚIONAL Sună foarte tare, orificiile pentru sunet fiind acoperite cu bandă adezivă pentru a reduce volumul. 3. Modem internet 3G Orange (probabil codat) - FUNCȚIONAL 4. Modul Peltier, recuperat dintr-o ladă frigorifică auto - FUNCȚIONAL 5. Diverse componente electronice recuperate: - condensatori, diode, mufe - motoraș recuperat - mufă SPDIF nouă - șuruburi și suporți Editat August 5, 2020 de Stefanescu Marius Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Va salut daca nu e prea mare deranjul cu impachetarea (platesc transport deranj)sunt interesat de aparatul foto si GPS . Multumesc anticipat Link spre comentariu
Stefanescu Marius Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Acum 4 minute, pop_ady44 a spus: Va salut daca nu e prea mare deranjul cu impachetarea (platesc transport deranj)sunt interesat de aparatul foto si GPS . Multumesc anticipat Desigur. Aștept un telefon la numărul din anunț pentru detalii. Link spre comentariu
stefan33 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Vreau eu modulul peltier și soneria cu fir Link spre comentariu
Stefanescu Marius Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Acum 12 minute, stefan33 a spus: Vreau eu modulul peltier și soneria cu fir Desigur! Ca și colegul de mai sus, vă rog să mă contactați pe numărul de telefon din anunț Link spre comentariu
Haralambie Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Scot la donat Doua display-uri VFD, unul de la punctul 2 CD Player CD-42, Marantz, partial - Carcasa, fara fund de tabla, Placa baza defecta, Fara bloc optic Telefon CD Player Sony fara fata Tastatura PS2 Ce mai gasesc adaug in cutie, nu stiu daca modific anuntul. Se ridica din Constanta, ma pot deplasa. Nu trimit, prefer sa nu dau bucati, ci toate o data. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 (editat) La 03.08.2020 la 11:24, miticamy a spus: Placa ("jumulita") tv plasma. Are si 2 x MOS 7n90 pt surse. Predare personala. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> EDIT1: se adauga 2 surse forward de 180W, functionale dupa etichete. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> EDIT2: o sursa retinuta pt 2 saptamani. Se adauga o placa universala cu 2 straturi interne. Doar pt cineva care are deja activitate de construit pe forum: Editat August 6, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Mutat aici donatiile lui @Haralambie. Link spre comentariu
vali82ct Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Mai e un topic care ar trebui mutat aici la DONATII. Link spre comentariu
Haralambie Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Multumesc, ale mele si-au gasit o alta casa Link spre comentariu
kzr66 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 (editat) Donez un magnetofon Kashtan 2 , pt dvs , are ceva probleme minore , probabil la capul de redare , dar nu am intrat an ea , sigilii intacte . Totul functional , doar , dupa cum ami amintesc , nf un canal . Editat August 10, 2020 de kzr66 Sant uituc , nu am folosit aparatul de mult timp , dar e original , neumblat in el . Link spre comentariu
kzr66 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 (editat) Acum 1 oră, kzr66 a spus: Donez un magnetofon Kashtan 2 , pt dvs , are ceva probleme minore , probabil la capul de redare , dar nu am intrat an ea , sigilii intacte . Totul functional , doar , dupa cum ami amintesc , nf un canal . Oferta mea e valabila 30 zile . Si nu ma mai contactacti el - fugitivo , astept oferta de pret , numai in interesul colegilor . Trimit , oriunde , calculati-va , transportul . Editat August 10, 2020 de kzr66 Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 Acum 37 minute, kzr66 a spus: Oferta mea e valabila 30 zile . Daca doriti sa-l expediati il vreau eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum