SKGXG Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Buna ziua! M-ar interesa pentru nepot! Trimiteti cu posta? Platesc rambursul cat costa! Multumesc! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Acum 25 minute, SKGXG a spus: Buna ziua! M-ar interesa pentru nepot! Trimiteti cu posta? Platesc rambursul cat costa! Multumesc! Am pe mesaj privat un alt user pe care nu l-am observat ca a fost mai rapid ca dvs. Editat August 3, 2020 de mihail-cornel Link spre comentariu
mihail-cornel Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 .Se mai doneaza: Palladium AK52 CHASSIS sau tv-ul cu totul functional inca. Link spre comentariu
alli 51 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Acum 58 minute, mihail-cornel a spus: Am pe mesaj privat un alt user pe care nu l-am observat ca a fost mai rapid ca dvs. Cu scuzele de rigoare , eu am trimis mesaj , in loc sa postez aici ! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Acum 2 minute, alli 51 a spus: Cu scuzele de rigoare , eu am trimis mesaj , in loc sa postez aici ! Nici o problema.Puteti veni dupa ele cand doriti. Va trimit pe mesaj adresa. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Acum 4 ore, miticamy a spus: Placa ("jumulita") tv plasma. Are si 2 x MOS 7n90 pt surse. EDIT1: se adauga 2 surse forward de 180W, functionale dupa etichete. Candidez eu pentru "placa jumulita" si pentru a doua. As putea veni in 2-3 zile sa le ridic. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Acum 2 ore, mihail-cornel a spus: .Se mai doneaza: Palladium AK52 CHASSIS sau tv-ul cu totul functional inca. Salut, am dat unui vecin un tv mai vechi ca acesta dar fara telecomanda. Poti tine tv-ul vreo 2 zile sa vad daca il intereseaza? Link spre comentariu
mihail-cornel Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Acum 7 minute, miticamy a spus: Salut, am dat unui vecin un tv mai vechi ca acesta dar fara telecomanda. Poti tine tv-ul vreo 2 zile sa vad daca il intereseaza? OK. Editat August 3, 2020 de mihail-cornel Link spre comentariu
alli 51 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Am preluat trenulețul și cutiuța cu piese. Mulțumesc user Mihai C.! Link spre comentariu
hoitu1983 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Donez cateva instrumente masura vintage dintr-un laborator de electrotehnica. In mare parte sunt functionale. Se pot ridica de la mine din zona domenii(Bucuresti). Tel 0721426356 Link spre comentariu
flomar60 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Salutari! As vrea eu cele marcate ! Doar ca nu sunt din Bucuresti.... ...poate faceti un colet.... Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Televizorul e liber, nu raspunde nici la telefon nici la sonerie. Link spre comentariu
hoitu1983 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 (editat) Imi pare rau dar nu fac colete. Cele doua aparate de jos din pacate s-au dat. Toate celalalte disponibile. Editat August 3, 2020 de hoitu1983 Link spre comentariu
flomar60 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Multumesc! Toate cele bune! Link spre comentariu
gelu_b Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Sunt interesat de cele doua instrumente de masura marcate (daca mai sunt disponibile). Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum