flomar60 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Continuăm curățenia! Donez urmatoarele: 1) difuzoare ....impedante,dimensiuni si puteri diferite...toate functionale....cântăresc kilograme bune! ............................................................. 2) Aprox. 16 kg de trafuri in comutatie de diferite dimensiuni ............................................................. 3) Apometru functional...a fost demontat din instalatia proprie pentru ca s-au instalat cămine noi de catre primaria locala dotate cu apometre si de acesta nu a mai fost nevoie... ............................................................. 4) cabluri ecranate subtiri ,mono si stereo si receptoare IR functionale demontate de pe TV-uri color vechi ............................................................. 5) Surse pentru imprimante....anul trecut cand le-am verificat,functionau.... ............................................................. 6)Câteva kg de conductor de conexiune subtire,lițat si masiv si benzi lițate..... .............................................................. 7)Boxă audio de pick-up....3W/4ohmi.... 2 Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) Se adaugă: Picioare suport din lemn recuperate de la o radiocombina veche....lungime 50cm ,șuruburi reglabile in cap si piese speciale care permit fixarea inclinata..... Editat Iulie 27, 2020 de flomar60 Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Ad dori difuzorele si cablu ecranat Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Pentru difuzoare s-a anuntat pe privat colegul Bogdan Tulearca....la 5 minute dupa ce am postat....ramâne pentru dvs. cablu ecranat daca mai doriți..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Strângător, Tulearcă ăsta. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Acum 12 ore, MOD a spus: Strângător, Tulearcă ăsta. Chiar aveam nevoie de niste difuzoare, si cand le-am vazut nici n-am mai stat pe ganduri Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Sursele de imprimanta au fost adjudecate de colegul vio2007.... Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) Dacă mai este valabil, aș vrea eu picioarele cu suporți înclinați. Sînt asemănători cu cei ai unui televizor, care îl am în restaurare. Cu singura condiție, să plătesc în cont anticipat contravaloarea, transportul, ambalajul și deranjul. Altfel nu vreau. Mulțumesc ! Editat Iulie 27, 2020 de deneinvins Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Jumatate din cantitatea de trafuri in comutatie a fost adjudecata de colegul aetius.... De acord d-le deneinvis! ...suporții de lemn ajung la dvs!....discutam pe privat sau la telefon... Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Cealalta jumatate din cantitatea de trafuri in comutatie revine colegului Zoltanh.... Link spre comentariu
Swiby Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 La 23.07.2020 la 20:27, deneinvins a spus: Calculatorul a plecat către userul @Swiby, (anunțat prin MP). Astăzi am ridicat de la Oficiul Poştal calculatorul ştiinţific donat de Dl. Deneinvins. O mică bijuterie care va ajunge, mai departe, la un tânăr student proaspăt intrat la UTCB. Mulţumesc, încă o data, pentru amabilitate şi promptitudine. 1 Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) Pozitia 4 -cabluri ecranate si receptoare IR ajung la colegul florinmar.... Ma adresez colegilor care s-au inscris la componentele donate-un pic de rabdare,va rog, trebuie sa fac rost de cutii potrivite pentru colete...componentele cerute de dvs. sunt destul de grele si sunt necesare cutii ceva mai solide...multumesc pentru intelegere! Editat Iulie 28, 2020 de flomar60 1 Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) Dintre difuzoare, daca aveti difuri de 750 ohmi si daca vad bine si niste inalte de ITT NOKIA, pe alea as dori eu ( in caz ca e posibil). Daca e posibil, va rog si boxa de pickup. Multumesc Editat Iulie 28, 2020 de imreberes Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Difuzoarele postate sunt promise!....la acelea nu mai pot umbla.... ...dar, pentru dvs,am cautat in rezerve si am gasit 2 bucati difuri de 3W/750 ohmi unul arata f. bine celalat are nevoie de mici reparatii la membrana....de asemenea ,am gasit 2 difuri inalte....boxa de pick-up ajunge la dvs! ............................................................. Daca le doriti ,v-i le pot trimite..... Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Multumesc foarte mult, adresa va trimit in MP! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum