mike_m Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Donez 4 transformatoare, perfect functionale, alte detalii in imagine. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Salut M-ar imteresa doar trafo din dr.jos. Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Doresc eu transformatoarele. Platesc transportul. Link spre comentariu
mike_m Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Rezervat pentru colegul: hamatdumitru Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Daca colegii sunt de acord, poate impartim lotul Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 3, 2020 Autor Partajează Postat Mai 3, 2020 (editat) are cineva nevoie de cutii pt depozitare ? am niste cutii de la niste camere de supraveghere care pot fi folosite pt a trimite prin una-alta ptin posta/curierat sau pt depozitare L.E.: S-au rezervat toate cutiile Editat Mai 3, 2020 de Dj_Dog Link spre comentariu
stereobit Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Cutiile au ajuns la mine. Sunt foarte bune pentru organizare piese, componente IT/electro, etc. Multumesc @Dj_Dog. Numai bine. 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Donez 4 sticle dispersor far. Diametrul exterior 200 mm. Prefer ridicare personală. Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 (editat) buna seara intereseaza pe cineva placi de baza pc cu procesor dual core functionale ? de preferabil din bucuresti multumesc ! Editat Mai 12, 2020 de burn.out Link spre comentariu
filip01 Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 m-ar interesa pe mine gigabyte-ul Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 ok gigabyte pleaca la filip un mesaj in privat te rog pt o adresa si un nr de tel Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 placile s-au dat multumesc frumos !!! Link spre comentariu
NICA Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Donez o pendula mecanica nemteasca. Fostul proprietar spune ca e functionala dar nu are greutatile.Are gong si o inaltime de vreo 2 metri.Cred ca are vreo 40 kg cu tot cu mbilier (cutia proprie). Imi pare rau sa o arunc , poate cineva vine dupa ea in satul Utvin langa Timisoara. Nu se trimite cu posta sau curierul. Este mecanism fragil si geam de cristal (asa socotesc ca necunosator). 1 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Aveti la Arad, langa dvs, un ceasornicar de exceptie, scolit pe la Institutul de orologerie de la londra, restaurator recunoscut de ceasuri, d-l Claudiu Burlan. Il gasiti pe net si il puteti contacta. Dansul sigur ii da viata. Link spre comentariu
carageae Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Stiu eu un anticar in Arad....daca vreti va pun in legatura...detalii pe mp daca e cazul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum