woodyteo Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 La 16.01.2020 la 12:33, Vlad20 a spus: Donez, încălzitor apă "instant" , folosit, a fost dat jos perfect funcțional, însă recomand să fie inspectate rezistentele, electric testeaza OK .București Încă de ieri am ridicat coletul ambalat cu simț de răspundere. Nu l-am testat, nu am avut timp și până nu se încălzește nu cred că o să-l pun în funcțiune. Vă mulțumesc pentru amabilitate și colaborare! User serios-recomand. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 La 22.01.2020 la 18:35, Livs a spus: Cred ca am finalizat: @deneinvins - ampliful de Tg..Mures @Bogdan Tulearca - deck-ul. Rog confirmare cu adresa completa si nr. telefon prin PM. Repet, trimit doar prin curier, costuri 0 + transport. Multumesc Am primit coletul, foarte bine ambalat si cost 0 la trasport. Mulțumesc Link spre comentariu
stereobit Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 (editat) Donez carcasa desktop PC - ASUS Vento 7700 - conform pozelor. Datorita dimensiunii, doar cu ridicare personala. Acord prioritate celor de la care am primit donatii (ii rog sa imi aminteasca acest lucru). * Are rupta o "buza" mica de plastic (este la interior, sub orificiul butonului Power), ce tine panoul frontal la locul lui. Se poate repara de cineva cu minima indemanare. Pt ca nu mai sunt interesat sa pastrez carcasa, am lipit panoul cu scoci. https://postimg.cc/gallery/o0n0in8q/ Editat Ianuarie 31, 2020 de stereobit Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 @stefan33 imi puteti trimite un pm. Mulțumesc! Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Donez electronica și componentele mecanice recuperate dint-un casetofon deck Grundig MCF100. Prioritate are cine se anunță primul aici pe topic. Detalii pe PM. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Donez electronica și mecanica, recuperate dint-un casetofon deck Schneider Team 6020/3C. Prioritate are cine ridică personal, apoi cine se anunță primul aici pe topic. Detalii pe PM. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Vad ca nu vrea nimeni ...as lua eu partea mecanica, si daca e la pachet, cu tot cu placa. Restul stabilim in privat. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Componentele de la casetofoanele Grundig și Schneider vor pleca la userul @doru3160. Link spre comentariu
stereobit Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Valabil in continuare... La 31.01.2020 la 12:46, stereobit a spus: Donez carcasa desktop PC - ASUS Vento 7700 - conform pozelor. Datorita dimensiunii, doar cu ridicare personala. https://postimg.cc/gallery/o0n0in8q/ Link spre comentariu
sebim Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Stimati domni, Am gasit pe un grup de FB "Donatii Bucuresti" o familie foarte tanara care are 2 copii mici si nu isi permit un aragaz si butelie si cer ajutorul oamenilor de bine. Unii l-au certat ca de au facut copiii daca nu au cu ce-i creste, altii au incercat sa intervina dar nimic concret deocamdata... Momentan eu nu dispun de suma necesara sa le cumpar eu singur un aragaz nou cu butelie dar vreau sa ii ajut. Eu mai am niste surse HP 1200W, eficienta Platinum care mi-au ramas nevandute, le dau cu 120 de lei pe o l x . Le-as da aici pe grup catre cei interesati dintre dvs fie si cu 80 de lei/bucata numai sa il putem ajuta pe acest tanar cap de familie de ... numai 18 ani ! Pt cei interesati de caz pot furniza mai multe detalii sau for furniza contactul tatalui. SAU daca aveti un aragaz vechi dar functional si doriti sa scapati de el sau sa il vindeti la un pret corect va rog sa-mi scrieti. Stima! SM Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Am stat cu un aragaz cateva luni pe hol pana s-a milostivit cineva sa ma scape de el. Ma rugam de vecinii cu rude la tara sa-l ia, nimeni nu l-a dorit. Link spre comentariu
sebim Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Acum 17 minute, miticamy a spus: Am stat cu un aragaz cateva luni pe hol pana s-a milostivit cineva sa ma scape de el. Ma rugam de vecinii cu rude la tara sa-l ia, nimeni nu l-a dorit. Vad ca a reactionat o doamna pe grup si are un aragaz sa le dea. Sa speram ca totul va fi cf planului. Va multumesc mult oricum! Stima! SM Link spre comentariu
sebim Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Stimati domni, Donez o sursa HP 1300W unui student la profil electronic/automatizari pasionat de ce se discuta pe acest grup. Conditii: - sa fie din Bucuresti ca sa vina personal sa i-o ofer. Zona Crangasi. - sa ne arate si noua dupa un timp la ce proiect a folosit-o in sectiunile specifice. Detalii despre sursa in foto atasata. Stima! SM Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 (editat) Donez : - mai multe integrate recuperate din televizoare CRT (erau în stare de funcționare), - două telecomenzi universale, noi ; - un tuner de radio (FM este-vest), Prioritate are cine ridică personal, apoi cine se anunță primul aici pe topic. Detalii pe PM. (vor urma și altele - multe) Editat Februarie 8, 2020 de deneinvins Link spre comentariu
filip01 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Are cumva cineva o telecomanda de receiver satelit AMIKO in plus? eu am HD8155 dar banui ca mere si de la altele preferabil din bucaresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum