Livs Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Tunerul o sa plece la @dan-a2 pentru ca fost primul care l-a cerut. Pentru restul astept doritori aici nu in privat. Cer ingaduinta pina gasesc ambalaj potrivit, sunt cam ocupat. Link spre comentariu
stefan33 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Mie imi place deck-ul. Daca vrea cineva sa il repare, îi donez doua parti mecanice de la EM 2002. Cred ca sunt la fel. Una cred ca este completa si una indoita. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Doresc eu deck-ul si amplificatorul de Tg Mures ,daca se poate . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Acum 14 ore, Livs a spus: Tunerul o sa plece la @dan-a2 pentru ca fost primul care l-a cerut. Pentru restul astept doritori aici nu in privat. Cer ingaduinta pina gasesc ambalaj potrivit, sunt cam ocupat. Multumesc , o sa va dau adresa pe privat ,nu e graba !! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 (editat) @Livs: Va salut, doresc eu deck-ul, vreau sa il repar impreuna cu ajutorul primit de la @stefan33. @Bogdan Tulearca poate se poate un split la aparate Multumesc si toate cele bune! Editat Ianuarie 22, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Livs Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Pe principiul in ordinea solicitarilor, daca @deneinvins doreste ce a mai ramas i le trimit. Urmeaza @Bogdan Tulearca La fel, dureaza un pic pina gasesc ambalaj. Multumesc Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 @Livs imi puteti trimite un mp. Mulțumesc! Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Da. În măsura în care mai este valabil, sînt interesat. Și numai dacă le puteți trimite cu poșta la Piatra Neamț și să plătesc aceste bunuri, transportul, ambalajul și deranjul. Mulțumesc ! Restul datelor pe MP. Link spre comentariu
Livs Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Cred ca am finalizat: @deneinvins - ampliful de Tg..Mures @Bogdan Tulearca - deck-ul. Rog confirmare cu adresa completa si nr. telefon prin PM. Repet, trimit doar prin curier, costuri 0 + transport. Multumesc Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Va rog frumos domnule@Livs sa imi trimiteți un pm, deoarece mie nu imi da voie sa trimit. Multumesc? Link spre comentariu
Livs Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Si eu la fel, nu pot sa trimit. Vorbim pe email. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Ok, [email protected]. Mulțumesc! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Donez o sacoşă de piese vechi recuperate şi plăci, exclusiv ptr experimente. Majoritatea sînt condensatori. Cine doreşte trebuie să vină după ele, detalii în privat. Link spre comentariu
Bogdan Tulearca Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Sunt interesat,imi puteti trimite un pm Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 La 22.01.2020 la 18:35, Livs a spus: Cred ca am finalizat: @deneinvins - ampliful de Tg..Mures @Bogdan Tulearca - deck-ul. Rog confirmare cu adresa completa si nr. telefon prin PM. Repet, trimit doar prin curier, costuri 0 + transport. Multumesc Am primit donatia , d-nul foarte serios si cost 0 , multumesc !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum