Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

La 20.11.2019 la 18:26, dan-a2 a spus:

Donez sasie tv crt   ,monitoare , majoritatea descompletate ,unele pot fi functionale pentru recuperari piese !!

Numai predare la domiciliu !!

Se inchide , au ajuns la ,,fer''   > un bax de bere(033) si o caserola de mici :rade:

Link spre comentariu
La 26.11.2019 la 1:24, Dr.L a spus:

Donez urmatoarele

Cutie cu componente, mare (lada lemn)

Placi AV, mixer vertical (sig termica arsa), ceas (are ceva defect), priza temporizator, ionizator aer etc

cutie-mare.jpg

Cutie cu componente, mica

Ventilatoare, incarcatoare, cabluri, balast 125W pt bec mercur, banda led

cutie-mica.jpg

Aspirator 2000W bagless

Siguranta termica motor arsa, filtrul interior era colmatat.

+ furtun si bat telescopic (nitel stramb)

Aspirator-1.jpg Aspirator-2.jpg

Doar predare persoanala si nu pe bucati!

S-au dat!

Cu placere, celor care le-au preluat :reytre

Link spre comentariu

De aceste module aș avea eu nevoie, numai cu îndeplinirea următoarelor condiții :

- să le puteți trimite prin poștă,

- să plătesc contravaloarea materialelor, a ambalajului, a transportului și a deranjului.

Mulțumesc ! În București nu ajung curînd. 

Link spre comentariu

Daca despre oferta D-lui Miticamy este vorba atunci imi permit sa intervin cu mentiunea ca dumnealui nu trimite in tara, a specificat asta in toate anunturile sale, fie ele donatii sau vanzari, si la fel a facut si aici. Inteleg ca sta prost cu sanatatea si nu poate merge la posta.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Screenshot_20200110_100814_com.android.gallery3d.thumb.jpg.a942bfe0b8375deb25afff8f6d9e806d.jpgDonez partea mecanica a unui deck sony tc-fx220. Functioneaza perfect dar are curelele rupte. 

Si un Electromures RC 2320 pentru piese. Nu mai poate fi restaurat. Nu are transformatorul, butoanele de volum si ton, difuzoarele+ un capac, mufele si suruburile. Electronica pare completa. 

Editat de stefan33
Link spre comentariu

La 10.01.2020 la 10:10, stefan33 a spus:

Si un Electromures RC 2320 pentru piese.

Asta ar fi interesant de vazut.Toate cate le stiam eu, scria Tehnoton pe ele, dar calul de dar...:rade:

Edit- Vezi ca n-a cersit nimeni nimic...corectiile nu intra la categoria asta.

Editat de doru3160
Topicul este doar pentru donatii, nu cerseala si nici discutii pe marginea cerselii.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări