Dj_Dog Postat Septembrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2019 donez o cutie cu cateva placi electronie, surse si un set de carti de autocad doar predare personala https://imgur.com/SMlDgLG Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 (editat) Sunt de folos cuiva sau sa le arunc? 1. Plăcute RAM vechi (poza are rezoluție cam mare) 2. Webcam Logitech (nu mai știu modelul dar rezoluția e mică) - acum mult ani era funcțională. Router sweex fara wifi + unu sau doua siwtchuri 5 porturi + ce mai găsesc de retelistic. 3. Module diverse de la aparate vechi (laptopuri, scaner, receptoare radio, motorase ...) Nu sunt multe și nu mai pun poza deoarece nu e nimic deosebit, pierd mult timp cu pozele. 4. Pompa acvariu cu electromagnet și aparate radio cu mici defecte. Are prioritate cine le dorește pe toate și le poate ridica din Pitești. Nu mă supăr dacă cineva cu timp si chef mă scapă de toate și le donează separate. Nu trimit un singur reper prin curier / poștă și în general durează câteva zile până le expediez pachete (nu am timp și ambalaje) În câteva zile o parte din ele o să ajunge la gunoi, ca multe altele. Editat Septembrie 15, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 @stefan As fi eu interesat de toate, aveti pm Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 (editat) Primul mesaj privat, acum 17 minute, a venit de la utilizatorul @aluneanu. Dacă dânsul renunța din diverse motive atunci Dvs. (@kuki) sunteți următorul pe listă. Daca sunteți interesat de ceva anume puteți spune aici sau pe privat. Editat Septembrie 15, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Lonerider Postat Septembrie 22, 2019 Partajează Postat Septembrie 22, 2019 Donez carcasa de la ceva sursa de alimentare. Dimensiunile se vad scrise pe ea. Difuzor 750ohm Tweeter Telefunken Difuzoare 32ohm - 5 bucati Sasiu si panou frontal radio CLUB 01 (nu am date despre starea de functionare) Un singur colet cu tot ce apare in anunt. Trimit numai cu Posta Romana, primului care se anunta aici, in topic. Link spre comentariu
humulin Postat Septembrie 22, 2019 Partajează Postat Septembrie 22, 2019 Acum 38 minute, Lonerider a spus: Donez carcasa de la ceva sursa de alimentare. Dimensiunile se vad scrise pe ea. Difuzor 750ohm Tweeter Telefunken Difuzoare 32ohm - 5 bucati Sasiu si panou frontal radio CLUB 01 (nu am date despre starea de functionare) Un singur colet cu tot ce apare in anunt. Trimit numai cu Posta Romana, primului care se anunta aici, in topic. Sunt interesat de produse, lasa-mi un nr de tel pe p.m. Multumesc Link spre comentariu
M.Adrian Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 La 22.09.2019 la 22:20, Lonerider a spus: Donez carcasa de la ceva sursa de alimentare. Dimensiunile se vad scrise pe ea. Difuzor 750ohm Tweeter Telefunken Difuzoare 32ohm - 5 bucati Sasiu si panou frontal radio CLUB 01 (nu am date despre starea de functionare) Un singur colet cu tot ce apare in anunt. Trimit numai cu Posta Romana, primului care se anunta aici, in topic. As dori eu carcasa de sursa daca mai este disponibila. Link spre comentariu
Lonerider Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Acum 3 ore, M.Adrian a spus: As dori eu carcasa de sursa daca mai este disponibila. Obiectele au fost trimise user-ului @humulin, care s-a anunţat primul, după postarea anunţului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Donez aparatele din poze: https://photos.app.goo.gl/UiMf8pdek7UtddHY8 - se dau ca defecte sau partial functionale - doar in Iasi Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Aparatele au fost promise lui giliman66. Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 (editat) Donez un pistol de lipit, model vechi, functional, carcasa este sparta doar pe o laterala. Predare personala in zona parc Sebastian, sector 5. pistol lipit S-a dat, multumesc. Editat Noiembrie 18, 2019 de FOCA.CRISTIAN Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 (editat) pistolul de lipit revine la donatii, userul nu a mai venit sa il ia. Editat Noiembrie 20, 2019 de FOCA.CRISTIAN Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 (editat) Daca trimiti si in tara atunci il vreau eu, platesc transportul. Editat Noiembrie 20, 2019 de Marian Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 1 oră, Marian a spus: Daca trimiti si in tara atunci il vreau eu, platesc transportul. Salut. Trimit in tara dar doar prin curier, nu mai vreau sa am de lucru cu posta romana. Daca iti convine trimite datele de livrare prin PM si il trimit maine. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Ar merge prin fan curier, specifici sa se ridice coletul de catre destinatar ( eu ) de la agentia lor din Gaesti, asta pentru ca nu vor veni pana la mine decat prin km suplimentari adaugati la livrare si costs enorm. Pot merge eu la agentia lor sa ridic coletul si platesc eu livrarea lor atunci cand il iau de la ei. Daca este ok asa atunci trimit pm cu datele personale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum