Vizitator Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 (editat) UNI-T M890-G din anunturile mele de vazari se doneaza . Se poate ridica doar din zona mea de domiciliu , nu insistati cu alte variante . Doritorul vine cu baterie si testere . http://tinypic.com/r/k2mi9u/9 Garantez ca aparatul nu a avut conectari gresite se poate verifica interiorul la preluare . Se doneaza datorita lipsei de interes la vanzari si datorita lipsei de spatiu . o735o57923 Editat August 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 As vrea eu multimetru si platesc transportul la destinatie multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Acum 4 minute, miticamy a spus: Ce rusine, un mare patron sta la milogeala, lasa omule un incepator sarac sa se bucure de un mic ajutor. Pai il vreau pentru cineva care este incepator si vrea sa invete , ce este o rusine ca sal pot oferi unui incepator? sai fac un mic cadou sa se bucure si el Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Acum 5 ore, razvan-l1 a spus: UNI-T M890-G din anunturile mele de vazari se doneaza . Se poate ridica doar din zona mea de domiciliu , nu insistati cu alte variante . Doritorul vine cu baterie si testere . http://tinypic.com/r/k2mi9u/9 Garantez ca aparatul nu a avut conectari gresite se poate verifica interiorul la preluare . Se doneaza datorita lipsei de interes la vanzari si datorita lipsei de spatiu . o735o57923 Va salut Rog un coleg de la bucuresti sa il ridice daca mai este disponibil . multumesc Link spre comentariu
filip01 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 il vreau eu, daca se poate. sunt din bucaresti Link spre comentariu
Marian Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 (editat) Atata rumoare pentru o donatie a unui multimetru vechi ce era vandut cu 50 de lei pana azi... Pe bune? Cam la fel si in cazul D-lui Miticamy cu diodele, cand erau la vanzare la un pret derizoriu nimeni nu l-a bagat in seama, cand a ales sa le doneze au aparut doritori fara numar ( ceea ce mi se pare de-a dreptul... ma abtin ). Florinel, daca autorul donatiei a specificat ca obiectul se ridica doar de la domiciliu, si spune sa nu se insiste cu alte variante, pai de ce insisti? Daca vrei sa ajuti un incepator poti sa ii cumperi un multimetru entry-level din comert, cateva zeci de lei sunt suficienti pentru cineva care abea descopera tainele electronicii. Zau asa, nu tin sa insult pe careva dar uneori parca prea se vaneaza donatiile. Dl Miticamy are dreptate ( si nu pricep pentru ce motiv i-a fost stearsa postarea si mai ales de catre cine tinand cont ca EU sunt mod aici, cine se tot baga peste mine nu inteleg... ), oameni buni lasati lucrurile astea pentru cine chiar are nevoie de ele... Editat August 23, 2019 de Marian Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 Aveti nr de telefon ,sunati . Multimetrul se ridica din Ploiesti . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 (editat) UNI-T M890-G din anunturile mele de vazari se doneaza . Se doneaza doar aparatul fara testere . Se poate ridica doar din zona mea de domiciliu , nu insistati cu alte variante . Doritorul vine cu testere . http://tinypic.com/r/k2mi9u/9 Garantez ca aparatul nu a avut conectari gresite se poate verifica interiorul la preluare . Se doneaza datorita lipsei de interes la vanzari si datorita lipsei de spatiu . o735o57923 Aparatul se ridica din Ploiesti , dupa 19:30 luni - vineri sau in weekend . Primul venit primul servit fara alte variante . Inca nu a venit nimeni . Editat Septembrie 2, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
spik Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 UNI-T M890-G a fost preluat! Multumesc, @razvan-l1, in special pentru rabdare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Asteptam feedback. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 LG PLASMA RZ-42PX1 Am zis sa-l fac bucati sa-l duc la reciclabile dar ecranul este foarte greu si nu-l pot misca. Cu sanse 1 la mie sa-i foloseasca cuiva il pun aici: Link spre comentariu
spik Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 La 03.09.2019 la 7:32, razvan-l1 a spus: Asteptam feedback. Multimetrul este ok! Multam frumos! Link spre comentariu
autom Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Donez un pick-up NAD. Acum multi ani, functiona. Sta de cel putin 25 de ani. Cine vrea sa il ia, sa il puna in functiune si sa se bucure de el. Din motive de timp si logistice, il dau din casa adica din Bucuresti. Nu stiu si nu am cum sa il pun la posta sau curier ( si sigur se va avaria la transport. Nr meu 074 22 22 831. Cand ma sunati spuneti pentru ce o faceti ca sa nu fiu scortos. Editat Septembrie 11, 2019 de autom greseala scriere, scuze! Link spre comentariu
autom Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Am fost sunat de o persoana, banuiesc ca de pe acest forum . Urmeaza sa treaca sa ridice obiectul. Sa fie de folos! Link spre comentariu
humulin Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 La 11.09.2019 la 15:26, autom a spus: Donez un pick-up NAD. Acum multi ani, functiona. Sta de cel putin 25 de ani. Cine vrea sa il ia, sa il puna in functiune si sa se bucure de el. Din motive de timp si logistice, il dau din casa adica din Bucuresti. Nu stiu si nu am cum sa il pun la posta sau curier ( si sigur se va avaria la transport. Nr meu 074 22 22 831. Cand ma sunati spuneti pentru ce o faceti ca sa nu fiu scortos. aparatul a ajuns la mine Multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum