spik Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Pai, pachet pus la posta sau curier si platiti transportul. Daca aveti alta varianta, o ascult. Link spre comentariu
spik Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Intrucat persoana pt care vroia gheo23 s-a razgandit, programatorul va ajunge maine la reciclare. Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Vă rog, vreau eu programatorul. Se mai poate ? Restul datelor pe MP. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 (editat) 0745188592 Vreau sa le dau pe toate la o persoana. Nu am timp de ele. Editat Iunie 3, 2019 de Swat Cat Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Acum 21 ore, Swat Cat a spus: 0745188592 Vreau sa le dau pe toate la o persoana. Nu am timp de ele. Nu mai este valabil Link spre comentariu
yo7lhe Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Disponibile circulatoarele GSM din poza(puteri diferite) si o lampa pt laptop, cca 34cm noua. Prefer predare personala in Craiova. Link spre comentariu
florinapostol Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 10 ore, Dan85 a spus: Donez doua cablaje din acest topic la doua persoane de maxim 30 ani si cu ceva activitate la sectiunea cu lampi. Oferta este valabila pana marti si imi rezerv dreptu de a selecta cui le trimit. Salut. Depasesc cu 18 ani virsta maxima pe care ai trecut-o in anunt. Pot sa o compensez cu 1 condensator electrolitic de 1000uF/300V , la schimb. 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Mai multe baterii reîncărcabile, R2, R3, R6 și MM3.7-10000. Majoritatea sînt noi, neutilizate, cumpărate în 2018. Cîteva sînt folosite. Motivul : - am găsit alimentatorul original al unui aparat și nu mai folosesc bateriile. Primul venit - primul servit - aici pe topic ! Doritorul plătește 10 lei pentru transport. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 (editat) vreau eu acumulatorii din pacate vad ca nu pot trimite mesaje private o adresa de mail ?sau numar de telefon? Editat Iulie 7, 2019 de adicontakt Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Adjudecat de @adikontakt. La mine secțiunea MP funcționează (am verificat), dar către dvs nu pot trimite mp și nu știu de ce. Încercați să-mi trimiteți datele prin intermediul unui moderator. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 4 hours ago, adicontakt said: din pacate vad ca nu pot trimite mesaje private Nu ai nici o restrictie activa pe cont ( cel putin din cele pe care eu le pot vedea ), deci cel mai probabil ai mesageria dezactivata ( o poti reactiva tu ). Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 @adikontakt, ți-am trimis mesaj la adresa de mail cu care te-ai înscris pe forum. Dacă este corectă, verifică. Putem continua discuția acolo. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 (editat) Nu am primit mesaj privat, nici nu stiu de unde sa o activez Verific acum mailul Editat Iulie 8, 2019 de adicontakt Link spre comentariu
George Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Am pus o poza mai jos. Dai click pe mesaje si apoi ar trebuie sa apara o intrebare daca vrei sau nu sa reactivezi mesageria. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum