Marian Postat Mai 1, 2019 Partajează Postat Mai 1, 2019 Este nou venit si nu are acces la mesagerie, comunicati telefonic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Am gasit 2 perechi de miezuri E55 Urziceni fara carcasa. Daca ii trebuie cuiva le primeste daca spune si la ce le foloseste. Sau cate o pereche de persoana daca sunt mai multi doritori. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Donez cataloage scheme de televizoare diverse marci, format A3.Nu sunt in limba rusa,doar tiparite la rusi! Sunt 26 bucati care se prezinta in stare buna si 2 bucati ciufulite rau copertile Ca greutate totala cantaresc cam 15Kg... Sunt pregatite in 2 colete de 7,5kg fiecare.... Cine le doreste trebuie doar sa achite in cont transportul cu posta-10 lei/colet. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 21 hours ago, miticamy said: Am gasit 2 perechi de miezuri E55 Urziceni fara carcasa. Daca ii trebuie cuiva le primeste daca spune si la ce le foloseste. Sau cate o pereche de persoana daca sunt mai multi doritori. Ca de obicei am uitat sa adaug ca nu trimit niciodata nimic prin posta. In ultimii 15 ani am intrat o singura data intrun oficiu postal, sa-mi ridic pensia cand nu m-a gasit postasul. Link spre comentariu
asterix196803 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 (editat) Bine , dar alta posibilitate care ar fi ?? Am scris in mesaj despre miezurile de ferita la ce anume doresc sa le folosesc,pentru o inductanta/drosel pe iesirea unui invertor...si am precizat faptul ca platesc inclusiv transportul sau alta modalitate convenabila .. Editat Mai 4, 2019 de asterix196803 Link spre comentariu
adydep Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Donez urmatoarele scheme ,cataloage si reviste.Cine le doreste trebuie doar sa achite in cont transportul cu posta-10 lei/colet de 7-8kg (nu pot sa fac ,colete mai mari,sunt greu de transportat la posta) -cataloage -reviste -bibliorafturi cu scheme tv-crt -scheme diverse tv crt (sunt mai multe decat in poza) Link spre comentariu
stereobit Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 @flomar60 Am primit coletul. Multumesc mult, inca o data, pentru cele oferite. Toate cele bune. Link spre comentariu
spik Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Daca cineva are nevoie de programator... Este tot panoul cu programator si butoane. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 (editat) Eroare... On 5/3/2019 at 12:15 PM, miticamy said: Am gasit 2 perechi de miezuri E55 Urziceni fara carcasa. Daca ii trebuie cuiva le primeste daca spune si la ce le foloseste. Sau cate o pereche de persoana daca sunt mai multi doritori. Ajunge la reciclare! Editat Mai 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
imreberes Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Atunci mai bine mi le trimiteti mie! Link spre comentariu
carageae Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Daca trimiteti feritele la Imre, trimiteti va rog si pt. mine o pereche...noi schimbam des diverse chestii prin posta...si pt. mine nu e ceva de facut in viitorul apropiat....vreau sa fac o sursa de inalta tensiune pt. prajit insecte vara...cred ca asa ceva e mai bun decat un miez recuperat din trafo linii de TV.... Link spre comentariu
Marian Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Asterix si Dan, daca nu aveti ceva concret de facut aici va rog sa va abtineti! Andrei, topicul asta nu-i al tau personal sa-l umpli cu "up-uri" periodice, ai postat o data donatia, daca e cineva interesat o sa fi contactat, daca nu esti contactat inseamna ca nimeni nu-i interesat. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Scuze Marian,am postat ca sa-i bruiez pe aia doi care se luau de dl. Mitica ...stiu ca el este un om bolnav si nu se poate deplasa la posta. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Ok Andrei, cei 2 si oricine altcineva trebui sa inteleaga un singur lucru: Sectiunea asta nu-i democratie, si nici sat fara caini, pot fi si indulgent dar la fel de bine pot fi si sever! Asterix are pauza pentru insistenta. Link spre comentariu
gheo23 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 On 5/25/2019 at 12:14 PM, spik said: Daca cineva are nevoie de programator... Este tot panoul cu programator si butoane. As dori eu , cum procedam? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum