Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Va salut.

Are cineva condesatori cu ulei, vechi, nefunctionali si cat mai marisori ca dimensiune? (inclusiv de vanzare)

Multumesc.

conz.png

Editat de utzy
Link spre comentariu
Acum 7 ore, utzy a spus:

Va salut.

Are cineva condesatori cu ulei, vechi, nefunctionali si cat mai marisori ca dimensiune? (inclusiv de vanzare)

Multumesc.

Astia mai greu ii gasesti nefunctionali.Cred ca aveam eu cate ceva pe la mine.Sa vad cum dau de ei si iti dau un mp.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, spik a spus:

Am niste trafuri recuperate din diverse aparaturi...3, 6, 9, 12 V...

Daca intereseaza pe cineva, le ofer.

Puneti o poza sa vad daca imi trebuie , multumesc

Link spre comentariu
1 hour ago, doru3160 said:

Astia mai greu ii gasesti nefunctionali.Cred ca aveam eu cate ceva pe la mine.Sa vad cum dau de ei si iti dau un mp.

Asta vreau sa-mi fac, recipient pentru uleiul de la strungulet, de aceea caut de mari dimensiuni.

Editat de utzy
Link spre comentariu
Acum 5 ore, utzy a spus:

...de aceea caut de mari dimensiuni.

Nu mai spune de ''mari dimensiuni'' ca induci lumea in eroare...la mine unul de mari dimensiuni are 35x35x20 cm doar cuva, fara borne...

Link spre comentariu
14 hours ago, spik said:

Am niste trafuri recuperate din diverse aparaturi...3, 6, 9, 12 V...

Daca intereseaza pe cineva, le ofer.

Sunt interesat. Aveti PM. Multumesc.

Link spre comentariu

Pt utzy. Recipientul pt ulei nu-i musai sa fie paralipipedic. Se poate face si din conserva de suc. Se da gaura in capac pt golire.Se poate utiliza stutul de la o camera cauciuc auto.care se lipeste cu cositor.Da la cata plasticaraie exista nu-i buna o butelcuta?

Link spre comentariu

Donez:

-difuzoare 4...16 ohmi / 2...10W

...in poza 2 cele puse unele peste altele sunt pereche ,iar restul, singure....

677571038_IMG_0971(FILEminimizer).thumb.JPG.0aaf08f9129445c3847950001e8865e6.JPG2137590661_IMG_0972(FILEminimizer).thumb.JPG.a6aa8024cb026f54de4c4a017e428153.JPG....de asemenea ,donez aceste radiatoare:

622451439_IMG_0973(FILEminimizer).thumb.JPG.abf2b59e9f70f605b8b25c355de16d1c.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări