Cosmin3 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Imi pare rau anaflorian52, am discutat cu Dan85 pe MP si le-a luat pe toate... Link spre comentariu
Cosmin3 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Am 2 tranzistoare BC172D: Unul de de amplificare ~1200; din cauza amplificarii asa de mari in timpul masurarii intra nitel in deriva termica si se stabilizeaza pe la ~1280. Celalalt are amplificare ~1580; indicatia aparatului de masura se stabilizeaza la ~1720. Le donez celui care va gasi cea mai interesanta utilizare pentru ele. Adminii/moderatorii forumului vor fi cei care vor selecta. Bineinteles, daca sunt de acord sa o faca. Astept decizia lor. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Donez radio pe USB, pachet complet. Cu ridicare personală sau cu plata transportului. Se prezintă sub forma unui stick, se pune într-un port USB, se alimentează din calculator și oferă prin cablu coaxial semnal audio care poate fi trimis către amplificator sau către placa audio a calculatorului. Funcționează numai cu cablul original, acesta avînd incorporat și firul de antenă. Funcționează excelent, chiar și în zone cu semnal foarte slab. Problema este că doritorul trebuie să aibă posibilitatea relipirii mufelor. La mine a căzut de pe masă, cu tot cu calculator și s-au rupt. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Daca nu-l vrea nimeni, bagati-l langa casetele alea.Incerc eu sa ma joc cu el. Editat Februarie 12, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Doneaza cineva memorii ram pe ddr3,frecventa 1333mhz? Multumesc PS: pentru cine intereseaza donez si eu 2 placi de baza + procesor(la una dintre ele) , producator Asus si Gigabytes. Ambele vin cu cooler. Ambele la ultima utilizare mergeau, una dintre ele, Asus avand probleme cu senzorul de temperatura. Editat Februarie 12, 2019 de AstraHu-07 Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 12 hours ago, deneinvins said: Donez radio pe USB, pachet complet. Cu ridicare personală sau cu plata transportului. Se prezintă sub forma unui stick, se pune într-un port USB, se alimentează din calculator și oferă prin cablu coaxial semnal audio care poate fi trimis către amplificator sau către placa audio a calculatorului. Funcționează numai cu cablul original, acesta avînd incorporat și firul de antenă. Funcționează excelent, chiar și în zone cu semnal foarte slab. Problema este că doritorul trebuie să aibă posibilitatea relipirii mufelor. La mine a căzut de pe masă, cu tot cu calculator și s-au rupt. Doresc eu radioul Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Nu stiu cum sa trimit P. M. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Donez doua carcase calculator plus cateva anexe. LOCO. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 On 2/10/2019 at 9:01 PM, Dan85 said: Le vreau eu si platesc curierul la destinatie. Am contract cu FanCurier. Imi pare rau numai loco valabile pana maine. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Radio USB deja a plecat către userul @Doru, fiind primul solicitant. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Donez 4-5 tv CRT. Ridicare personala. 40 km de Buc. Loc. Nuci, jud. Ilfov. Link spre comentariu
Cosmin3 Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Ok, daca cineva mai vrea acele 2 tranzistoare BC172D, sa mentioneze in acest topic respectiv sa imi trimita un PM cu modalitatea de transport. Primul care le vrea le primeste... Link spre comentariu
imreberes Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Eu as dori cele 2 BC-uri. Link spre comentariu
Cosmin3 Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Ok, imreberes, astept un PM de la tine cu detalii despre cum/unde vrei sa ti le trimit... Link spre comentariu
burn.out Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 poate are nevoie cinevade telescoape auto https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=5574602467&photo_id=501675190112 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum