SKGXG Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Buna seara! Ati avut timp sa va uitati prin carti? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Am in jur de 100 circuite integrate ROB1488-3, noi noute, pe care nu cred ca le voi folosi vreodata pentru simplul motiv ca nu stiu la ce as putea sa le folosesc. Ca urmare le donez celor interesati. Poza nu cred ca are rost sa pun. Link spre comentariu
Testudines Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Bună dimineața, Dacă sunteți dispus să trimiteți în țară, eu sunt interesat de ele. Vă plătesc într-un cont transportul. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Buna. Sunt dispus sa trimit si in tara. Le doriti pe toate? Poate mai este vreun doritor... Puteti sa-mi spuneti in PM la ce pot fi folosite? Multumesc. Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 ROB1488 - (4x driver RS232) Link spre comentariu
Testudines Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Dacă mai sunt doritoritori sunt dispus să le împart. Dacă vă stau în drum trimteți-le pe toate numai să nu ajungă la pubela/reciclare. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Eu va propun asa: - maiasteptam cateva zile, sa zicem pana luniea viitoare, poate isi exprima si altcineva optiunea - imi trimiteti PM cu datele pentru expediere, dar cu rugamintea sa nu impuneti expedierea cu Posta Romana. Sunt acolo cozi interminabile. - daca nu mai vrea nimeni, vi le trimit pe toate. Daca era vorba de pubela, ajungeau deja acolo pana acum. De acord? Link spre comentariu
Testudines Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Asa facem! Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) Ofer primului user care se anunță aici și care plătește transportul, o cutie cu carcase (goale) pentru casete audio și CD. După anunțarea directă pe topic, să-mi trimită și adresa de expediere pe MP. Ofer primului user care se anunță aici și care plătește transportul, 20 casete audio. După anunțarea directă pe topic, să-mi trimită și adresa de expediere pe MP. Editat Februarie 1, 2019 de deneinvins Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Casetele audio le vreau eu, daca se poate. Link spre comentariu
SKGXG Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) Salut! Carcasele goale, de CD-uri m-ar interesa! Multumesc! Editat Februarie 1, 2019 de SKGXG Link spre comentariu
okean Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) o cutie cu carcase (goale) pentru casete audio și CD...le vreau eu, daca se poate. Cu multumiri ! Editat Februarie 1, 2019 de okean Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Adjudecat ! @doru - cu prima ocazie primiți casetele (personal) @SKG - carcasele de CD . . . trimiteți adresa prin MP. - - - - - - - - - @okean - au mai rămas carcasele de casete audio, dacă vă interesează, trimiteți adresa prin MP. 1 Link spre comentariu
okean Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Aveti pm...Multumesc ! Link spre comentariu
d-david Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Salut, ofer 2 cadre cu panza de la boxele unitra de 75w. Cadrul din pal arata bine insa panzele ar necesita schimbate mai ales una dintre ele este scamosata . La unul dintre cadre lipsesc 2 "bolturi" din plastic care facea posibila prinderea lor insa exista bucsele in care intrau bolturile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum