Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Am in jur de 100 circuite integrate ROB1488-3, noi noute, pe care nu cred ca le voi folosi vreodata pentru simplul motiv ca nu stiu la ce as putea sa le folosesc.

Ca urmare le donez celor interesati. Poza nu cred ca are rost sa pun.

Link spre comentariu

Buna. 

Sunt dispus sa trimit si in tara. Le doriti pe toate?

Poate mai este vreun doritor...

Puteti sa-mi spuneti in PM la ce pot fi folosite? Multumesc.

Link spre comentariu

Eu va propun asa:

- maiasteptam cateva zile, sa zicem pana luniea viitoare, poate isi exprima si altcineva optiunea

- imi trimiteti PM cu datele pentru expediere, dar cu rugamintea sa nu impuneti expedierea cu Posta Romana. Sunt acolo cozi interminabile.

- daca nu mai vrea nimeni, vi le trimit pe toate. Daca era vorba de pubela, ajungeau deja acolo pana acum.

De acord?

Link spre comentariu

Ofer primului user care se anunță aici și care plătește transportul, o cutie cu carcase (goale) pentru casete audio și CD.

După anunțarea directă pe topic, să-mi trimită și adresa de expediere pe MP.

cs.jpg

Ofer primului user care se anunță aici și care plătește transportul, 20 casete audio.

După anunțarea directă pe topic, să-mi trimită și adresa de expediere pe MP.

c.jpg

Editat de deneinvins
Link spre comentariu

Adjudecat !

@doru - cu prima ocazie primiți casetele (personal)

@SKG - carcasele de CD . . . trimiteți adresa prin MP.

- - - - - - - - -

@okean - au mai rămas carcasele de casete audio, dacă vă interesează, trimiteți adresa prin MP.

Link spre comentariu

Salut, ofer 2 cadre cu panza de la boxele unitra de 75w.  Cadrul din pal arata bine insa panzele ar necesita schimbate mai ales una dintre ele este scamosata . La unul dintre cadre lipsesc 2 "bolturi" din plastic care facea posibila prinderea lor insa exista bucsele in care intrau bolturile. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări