Vizitator viobio Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Imi cer scuze pentru gata făcută , am văzut că acest topic deschis de GjDog este pentru cu totul altfel de donații. Acum 12 minute, imreberes a spus: Puteati sa ziceti dom' Viorel ca rezervati dreptul de a selecta printre doritori. Dacă Alexppk a fost mai rapid ca dv .... Vă donam cu drag acele trafuri . Știu la ce vă referiți .....acelei persoane nu pot dona nimic si daca obsevati ....o ignor. Editat Ianuarie 6, 2019 de viobio Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Puteti sa va uitati la pag 66, exact dupa postarea d-voastra. Asta e, nu mai comentez nimic. L.E. @Alexppk sa le foloseasca cu sanatate! Editat Ianuarie 6, 2019 de imreberes Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Acum 19 minute, imreberes a spus: Puteti sa va uitati la pag 66, exact dupa postarea d-voastra. Asta e, nu mai comentez nimic. L.E. @Alexppk sa le foloseasca cu sanatate! Imi pare rau , nu am fost atent , acum sunt intr-o situație ingrată . Ca să imi spăl pacatele vă pot dona 6H8C 6H9C 6H6P-I EF14 EL95 EC92 6H1P-EV 6H2P-EV 6P14P-EV 6P6C 6P3C Tuburile sunt noi nouțe Socluri novale , octale , de sasiu . Editat Ianuarie 6, 2019 de viobio Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Multumesc, dar nu vreau sa abuzez de amabilitatea D-voastra. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Acum 4 minute, imreberes a spus: Multumesc, dar nu vreau sa abuzez de amabilitatea D-voastra. Insist ! Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Bun. Atunci hai sa fie in felul urmator: daca si romanii ziceau "erare humanum est", inseamna ca ai gresit. Ca recompensa accept un pahar de vin bun la prima intalnire personala. E OK asa? 3 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Acum 22 ore, imreberes a spus: Bun. Atunci hai sa fie in felul urmator: daca si romanii ziceau "erare humanum est", inseamna ca ai gresit. Ca recompensa accept un pahar de vin bun la prima intalnire personala. E OK asa? OK.... dacă altceva nu vrei. Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) 1. - Donez pachet cu reviste @Conex Club (înălțime = 10 cm). Cu ridicare personală din Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi. Pentru alte localități, expediere poștală cu ramburs = 15 lei. 2. - Donez o cutie cu cărți (cca. 40 kg) cu specific de radio, TV și electronică și almanahuri @Tehnium. Cu ridicare personală din Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi. Pentru alte localități, pachet de maxim 6 - 7 Kg, la nimereală, pînă la epuizarea cărților, expediere poștală cu ramburs = 15 lei. Editat Ianuarie 16, 2019 de deneinvins adăugare imagini Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 As vrea eu revistele conex club si poate unele carti...almanahurile tehnium le am...platesc in cont expedierea. Link spre comentariu
florinapostol Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Buna seara . As vrea eu ,daca se poate , almanahurile Tehnium. Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Adjudecat ! @carageae reviste și cărți. @florinapostol almanahuri Tehnium. Vă rog trimiteți în MP adresele de expediere. Link spre comentariu
valica_d Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Buna seara! As dorii eu toate cartile, daca mai aveti! Link spre comentariu
M.Adrian Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Daca a mai ramas vreo carte, as dori eu, ridicare personala in Iasi, in caz contrar, nu e nici o problema. Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Pentru moment, cărțile tehnice, s-au epuizat. Revin pe măsură ce disponibilizez următorul raft. - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dacă interesează pe cineva, sînt disponibile cărți literare (beletristică), cam un metru cub, numai cu ridicare directă, din Piatra Neamț. Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Pentru moment, cărțile tehnice, s-au epuizat, iar cărțile literare au plecat în afara forumului. Revin pe măsură ce disponibilizez următorul raft. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum