Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Imi cer scuze pentru gata făcută , am văzut că acest topic deschis de GjDog este pentru cu totul altfel de donații.

Acum 12 minute, imreberes a spus:

Puteati sa ziceti dom' Viorel ca rezervati dreptul de a selecta printre doritori. 

Dacă Alexppk a fost mai rapid ca dv ....

Vă donam cu drag acele trafuri . Știu la ce vă referiți .....acelei persoane nu pot dona nimic si daca obsevati ....o ignor. 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Puteti sa va uitati la pag 66, exact dupa postarea d-voastra. Asta e, nu mai comentez nimic.

L.E.   @Alexppk sa le foloseasca cu sanatate!

Editat de imreberes
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 19 minute, imreberes a spus:

Puteti sa va uitati la pag 66, exact dupa postarea d-voastra. Asta e, nu mai comentez nimic.

L.E.   @Alexppk sa le foloseasca cu sanatate!

Imi pare rau , nu am fost atent , acum sunt intr-o situație ingrată .

Ca să imi spăl pacatele vă pot dona 

6H8C

6H9C

6H6P-I 

EF14

EL95

EC92

6H1P-EV

6H2P-EV

6P14P-EV 

6P6C 

6P3C

Tuburile sunt noi nouțe 

Socluri novale , octale , de sasiu .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Bun. Atunci hai sa fie in felul urmator: daca si romanii ziceau "erare humanum est", inseamna ca ai gresit. Ca recompensa accept un pahar de vin bun la prima intalnire personala.

E OK asa?

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 22 ore, imreberes a spus:

Bun. Atunci hai sa fie in felul urmator: daca si romanii ziceau "erare humanum est", inseamna ca ai gresit. Ca recompensa accept un pahar de vin bun la prima intalnire personala.

E OK asa?

OK.... dacă altceva nu vrei. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

1. - Donez pachet cu reviste @Conex Club (înălțime = 10 cm). Cu ridicare personală din Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi.

Pentru alte localități, expediere poștală cu ramburs = 15 lei.

2. - Donez o cutie cu cărți (cca. 40 kg) cu specific de radio, TV și electronică și almanahuri @Tehnium. Cu ridicare personală din Piatra Neamț, Iași sau împrejurimi.

Pentru alte localități, pachet de maxim 6 - 7 Kg, la nimereală, pînă la epuizarea cărților, expediere poștală cu ramburs = 15 lei.

r.jpg

ca.jpg

Editat de deneinvins
adăugare imagini
Link spre comentariu

Pentru moment, cărțile tehnice, s-au epuizat.

Revin pe măsură ce disponibilizez următorul raft.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dacă interesează pe cineva, sînt disponibile cărți literare (beletristică), cam un metru cub, numai cu ridicare directă, din Piatra Neamț.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări