boboBOBO Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Radioul este rezervat pentru @saptemari . Daca ca nu il revendica voi contacta doritorii in ordinea primirii mesajelor. Multumesc Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Ma inscriu si eu, desi cred ca nu mai am vreo sansa. Multumesc. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Radioul a fost predat aseara domnului @saptemari. Sper sa il restaureze si sa se bucure de el ! O zi faina tuturor Link spre comentariu
saptemari Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Multumesc frumos! Link spre comentariu
stereobit Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 @fluffy37 @monday O parte (insemnata) dintre discuri au ajuns la mine. Multumesc mult pentru cele oferite. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Sa le ascultati sanatos! Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Donez mai multe CD-uri. Prioritate are cine ridică personal, apoi primul user care se anunță aici. La expediere, doritorul trebuie să depună în cont 10 lei pentru transport și ambalaj. 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 (editat) Va salut,le vreau eu. Editat Noiembrie 27, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Donez mai multe difuzoare (perechi de 2 sau 3), boxe de calculator, sateliți, alte boxe, radio P@nasoanic, televizor portabil @Domotech la 12V sau auto, încărcător universal de baterii, cabluri, alte aparate. Toate sînt funcționale, dar necesită schimbate cablurile, conectoarele sau montate carcasele. În total mai mult de jumătate de metru cub, mai mult de 25 kg. Prioritatea 1 are cine ridică personal. Poate ridica tot odată. Prioritatea 2 au userii, în ordinea anunțării aici, cîte o cutie, la nimereală. La expediere, doritorii trebuie să depună în cont 10 lei pentru transport și ambalaj. 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 as vrea eu radio panasonic si sistem audio pentru pc,pacat ca sunt foarte departe de dstra ca luat tot. ma oftic. Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Adjudecat. Vor pleca la userul @Giorgi tv. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Va multumesc din tot sufletul,nici nu imi gasesc cuvinte Link spre comentariu
vladuzz7 Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Va salut! Daca mai ramane ceva pentru mine cu trimitere prin posta m-as bucura foarte mult, multumesc! Platesc transportul cu ramburs daca se poate Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Buna seara, sint interesat de o cutie, cea cu tv portabil daca se poate Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Difuzoarele alea Tesla gri ovale le-as vrea eu daca mai sunt. Ofer "ulei de sarpe" la schimb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum