filip01 Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 lnb-ul il vreau eu la dristor Link spre comentariu
bcristian Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Pai raspunde te rog la mesaj, ca altfel nu am cum sa dau de tine. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Se adauga la HDD Barracuda din postul anterior o memorie DDR3 1Rx8 PC3 10600 -9 - 10 A0 , HYNYX . Memoria este functionala , dar a trecut prin resoldering , deci nu are pret .Doritorii o ridica pesonal din aria mea de deplasare . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 HDD si memoria s-au dat . Link spre comentariu
zarra68 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Se donează mașina de spălat Arctic model încărcare frontala 400 turații. Funcționează. Model vechi. Ridicare sector 5.zona. Marriott 07445666patrupatru Link spre comentariu
Lonerider Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) Se donează discurile vinyl din foto. Sunt încovoiate şi fără plicuri (păstrare proastă), mai puţin Mozart, care are carcasa roasă de şoareci, plicurile şi discurile în stare bună. Asigur transportul cu poşta gratuit, alt curierat pe cheltuiala celui care care le doreşte. Doritorul se anunţă aici, fără pm. Toate odată, nu le împart. Adresa pentru expediţie în privat. Editat August 28, 2018 de Lonerider Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Daca mai sunt valabile le doresc eu. Revin cu adresa pe privat. O zi buna. Link spre comentariu
Swat Cat Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Donez birou / Banc 150x80x80cm Bucuresti 0745188592 vreau sa scap cat mai repede el. Link spre comentariu
stereobit Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Donez o cutie mare plina cu 'maimute': placi cu piese de la diverse aparate, cabluri de toate felurile, cateva radiouri mici cu defecte, resturi de imprimante, calculatoare cu rola de hartie, alimentatoare, radiatoare mici, conectori, mufe, cutiute, etc. Apreciez greutatea la vreo 8-10kg. Cine este interesat trebuie sa vina cu o masina sau cu doua sacose incapatoare, rezistente. Reper - zona N. Grigorescu. Valabil pentru Bucuresti. Disponibila pana duminica seara, luni incep curatenia generala si daca nu vor fi doritori, cutia va ajunge la deseuri. Editat August 30, 2018 de stereobit Link spre comentariu
stereobit Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Poza cu cutia de acum cateva zile, intre timp am mai adaugat in ea. https://postimg.cc/image/kbo12xbil/ Link spre comentariu
SKGXG Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Salut! Mi-ar trebui panglicile albastre cu mai multe fire, si daca ati mai adauga potentiometrii Tesla de care v-am mai intrebat candva, ar fi nemaipomenit! Ce ziceti, se poate? Contra-cost, desigur! Editat August 30, 2018 de SKGXG Link spre comentariu
stereobit Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Salut. Din pacate, nu se poate. Sunt intr-o perioada extrem aglomerata. Cutia o dau cu totul, nu pe alese. Din potentiometrii aceia, am folosit din ei. Iar unii au ajuns la un prieten, donatie. Link spre comentariu
stereobit Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Cutia a fost donata duminica, la amiaza. Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Donez: - un TV LCD Philips 22" pentru piese (display defect si intervenit pe partea de invertoare din ce tin minte) - DVD / HC (dvd cu amplificare) pentru piese (l-am primit intr-o stare deplorabila) - resturi de la un laptop vechi Posibil sa mai apara 1-2.. chestii ca data trecuta. Nu trimit prin posta / curier deoarece nu renteaza costul transportului si efortul. Le mai tin maxim o saptamana si dupa ajung la gunoi. Daca le vrea cineva astept MP. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Donez un dispozitiv pt receptia DAB. Are cateva circuitre integrate ce pot fi refolosite pentru constructia unui dac. Ridicare personala din Bucuresti, zona Pietei Alba Iulia. Editat Septembrie 11, 2018 de Catalin C. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum