Dan Minciu Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 A ajuns coletul...cred ca sambata, nu eram la munca dar azi l-am primit... Colegii mei zic ca nu a trebuit platit nimic la curier... Cum rezolvam? Despre casete, Multumesc mult...Le voi asculta cu deosebita placere. Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Sa le asculti cu placere si sa bei o bere pentru mine. Link spre comentariu
vladuzz7 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 La 12.05.2018 la 0:51, Dani.. a spus: Daca vrei ceva amp auto,cred ca am eu. Trebuie surubarite putin,nu mai stiu starea lor. Daca aveti si imi puteti trimite mi-ar placea pentru ca sunt incepator, sa imi spuneti cat trebuie sa va dau. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 (editat) Donez HDD Seagate Barracuda ATA IV de 30GB ( ST330011A) in stare defunctionare , fabricat 24 09 2001 . Editat Mai 19, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Are cineva din Buc. un aparat de radio nepretentios pt un batran de 80 ani care in iarna a avut o fractura de bazin? A adus la reparat radioul lui dar era prea spart sa incerc rezolvarea lui. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Ce fel de radio ? As putea oferi unul gen Bucium, nu are ukw banda vest. Ce radio a avut ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 1 hour ago, monday said: Ce fel de radio ? As putea oferi unul gen Bucium, nu are ukw banda vest. Ce radio a avut ? Salut, am gresit ca nu am dat mai multe detalii cum de fapt si eu cer altora. Fiind imobilizat (asa am inteles) tine aparatul langa el sa schimbe des postul, el a fost un om activ. Al lui este unul de vreo 12 x 20 x 5 (cm), un chinezism oarecare. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Eeee, nu cred ca am asa ceva, ii trebuie unul micut, eventual alimentat la baterii ? Buciumul il stii, este stationar. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Oricum era o incercare de ajutor cand vezi pe cineva intro situatie neplacuta. Dar ieri cand am vazut ce era sa patesc (de fapt si acum simt ceva efecte) dupa o discutie mai aprinsa mi-am schimbat un pic pozitia si cand m-a intrebat daca l-am reparat am luat-o pe ocolite si i-am spus ca un radio costa cat o cutie de Q10 cu ulei de catina (55 lei am dat pe una!). Se pare ca doamna a inteles (of, am uitat, intre timp i-am spus ca la o firma care plateste impozit o depanare radio poate fi cat unul nou) iar daca obtin o donatie este doar sa le arat ca imi pasa de batrani pt ca si eu sunt cu un picior in anul de pensionare si tare mi-as dori sa ma ajute cineva cand voi fi in dificultate. Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 https://www.olx.ro/oferta/radio-portabil-cu-dinam-ID7bWc4.html ceva de genul acesta crezi ca te ajuta, ignora pretul. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Mda, pentru Buc. trebuie un radio cu UKW, pentru ca, in conditii de bloc, pe UL/UM nu prinzi numic. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Maine rezolv eu problema. Lasa-mi un nr de tel. Eu locuiesc pe la Iancului. 0726 743 548 - Aurel. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Donez un TV CRT Samsung CW-29M026. Televizorul are (cică eu nu am verificat) traful de linii defect și bineînțeles ca și finalul linii. Este un TV destul de calitativ ca să nu merite sa meargă la gunoi. Singura condiție este sa fie ridicat personal din Iași. Dacă sint persoane interesate sa lase mesaj. Link spre comentariu
carageae Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 As vrea eu Cronosul pt. un prieten daca se poate.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum