Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

On 4/26/2018 at 12:03 AM, Dr.L said:

Toate se duc la radu_53, numai bine.

Îmi pare rău, s-au dat!

@gheo23 întâi să mai vorbesc odata cu omul, poate chiar a avut o problema...

Editat de Dr.L
Link spre comentariu

difuzoarele au plecat azi la dumitru din timisoara 

pentru cine este interesat de cutii de sistem 5.1 genius cele din lemn , nu mai are partea electronica si nici difuzoarele astept mesaj privat pentru cine este din bucuresti si poate ajunge pana in Branesti - Ilfov 

i

Link spre comentariu

pentru cine este interesat de cutii de sistem 5.1 genius cele din lemn , nu mai are partea electronica si nici difuzoarele, pentru cine este interesat ajung sambata in bucuresti punct de intalnire statia de metro Costin Georgian interval orar 08.00- 20.00 

i

Editat de burn.out
Link spre comentariu

Cine are un mag philips 4407,donez partea mecanica,parghii,arcuri,etc.Sa sune,pot pune si la posta,cu plata postei,evident.0732256286

Link spre comentariu
Acum 3 ore, FOCA.CRISTIAN a spus:

Donez casetele audio din imaginea de mai jos, doar in Bucuresti, ziua in zona Rosetti, iar seara in zona parc Sebastian.

2q1vqe0.jpg

Ce pacat....Mi-ar fi placut Patricia... dar... sunt din Brasov.

Nu ne putem intelege cumva?

Link spre comentariu

Ar fi super....Adresa este:

Dan Minciu (La Integrator Soft SRL)
Brașov, str.Parcul Mic nr.19-21
Cod postal 500386

...Pana la urma, cred ca si Madonna suna fain....si daca nu va mai fac trebuinta, va scap de toate....Mersi fain, sa-mi spuneti cu ce-s dator.

Link spre comentariu

Provenienta video,audio,casetofoane cu radio,aparate radio,se pot recupera piese tranzistori,rezistente ,smd-uri......aproximativ 20...30 kg sau un sfert de metru cum,relatii la nr 0761870914,NU COSTA NIMIC SE DONEAZA TOT.

DSCF7919[1].JPG

DSCF7920[1].JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări