Dj_Dog Postat Aprilie 17, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Rudy Mark va las nr meu de tel pe privat si ne auzim la un telefon este posibil ca sambata sa fiu plecat din localitate dar inca nu stiu sigur ne auzim vineri seara si vedem ce si cum Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 (editat) La 4/17/2018 la 9:05, gabiz_ro a spus: postimg.org a devenit momentan postimg.cc daca schimbi org cu cc in adresa apare. Nu cred !, M-ai pun inca o data confirmarea ca am donat in contul acela 10 euro, sa vad cat "rezista" postarea asta, nu-i mare paguba....dar pe langa asta, nici macar un simplu : Multumesc ?! Editat Aprilie 19, 2018 de Jhn Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 37 minutes ago, Jhn said: Nu cred Trebuie sa crezi, ca exact asta s-a intamplat. Nu te-a cenzurat nimeni, cei de la postimage si-au schimbat domeniul ( om vedea daca va fi temporar sau nu ) din .org in .cc, din motivul asta nici un link de acolo cu domeniu .org nu mai merge. PS: Eu am o multime de link-uri de acolo pe care trebui sa le editez... Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Donez un tub de osciloscop impreuna cu masca/grila de caroiaj, sau cum se cheama. Tip: HEATHKIT 5UP1F (P/N411) . Detalii pe net. Ultima oara cica perfect functional. N-as vrea sa ajunga la gunoi. Prefer predare in Buc. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Il vreau eu. Chiar aveam nevoie. Ai PM. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Ok Radu. Ne vedem diseara, asa cum am vorbit la tel. se poate inchide, tubul merge la radu53. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Cum sa se inchida topicul de donatii?? Topicul asta e public, ramane permanent deschis si oricine poate posta in el. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 (editat) Ahaaaaa, "la pensii care va sa zica " ... Ma gandeam ca se poate inchide/bloca anuntul meu. ....Si doar v-am spus sa citit regulamentul ... Editat Aprilie 19, 2018 de monday Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Inca una mica pe Tiny-Pic..... Link spre comentariu
burn.out Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 buna ziua cineva interesat de difuzoare din tv-uri ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Intamplator ai din acelea vechi, din TV cu lampi, de 750 ohm? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Donez urmatoarele: Electronice: placi diverse (una cu TDA1524, nu stiu starea), filtre retea, carcasa telefon, 2x receivere GPS (1x pe USB, 1x dintr-o unitate auto), ceva incarcatoare auto, trafuri mici, o punga cu fire etc Auto: set proiectoare + becuri de rezerva H3, set claxoane, voltmetru, turometru (merge reglat in 3 si 4 cilindri), 2 cutii cu 4 relee si sigurante, ceva butoane Nu trimit. Editat Aprilie 24, 2018 de Dr.L Link spre comentariu
neluelectron Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 ASI DORII EU COMPONENTELE DE AUTO PLATESC TRANSPORTUL ... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Imi pare rau, am mentionat ca nu trimit. Eu doresc doar sa fac curat. Mi-e greu sa stau cateva ore cu cu ambalatul (se poate vedea pe paginile anterioare, ca am trimis ceva chestii pana acum!) si sa ma chinui cu colete de >10kg. Ba mai mult, cineva chiar imi datoreaza niste bani suplimentari pt transport. Toate se duc la radu_53, numai bine. Link spre comentariu
gheo23 Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 8 hours ago, Dr.L said: Ba mai mult, cineva chiar imi datoreaza niste bani suplimentari pt transport. Daca e tradare...s-o stim si noi ! Cu ceva timp in urma am primit o donatie de la Dr.L pentru care tin inca odata sa--i multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum