vladuzz7 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 eu sunt aici daca mai aveti Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Nu mai am, astea sint toate. Dar, cine stie, daca mai apare ceva... sinteti primul pe care il anunt. Link spre comentariu
SKGXG Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Buna ziua ! Ma interesau potentiometrele TESLA, da sunteti amabil,si mai sunt!Multumesc! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Imi pare rau, dar s-au dat toate. Link spre comentariu
stereobit Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Componentele donate de Dudikoff au ajuns la mine. Multumesc inca o data pt ele. Numai bine. Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Donatia mea in contul elforum : Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Donez si eu un TV CRT Nipon de 54cm. Este oarecum in stare de functionare avind schimbata placa de baza pt ca la cea originala s-a ars procesorul. Placa actuala am primit-o de la @Toni Marginean si necesita numai un reglaj al dimensiunilor din meniul service. Doritorul primeste si placa originala. In rest este perfect functional iar tubul este intr-o stare excelenta. Nu am telecomanda la el. Singura conditie este ca persoana interesata sa il ridice personal din Iasi de la mine. Cei interesati sa lase mesaj privat si voi furniza un nr de telefon. Daca nu sint doritori TV-ul va ajunge la RecicleBin in maxim 2-3 saptamini. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Televizor Sony 72cm modelul de acum vreo10 ani, functional! Link spre comentariu
filip01 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 este lcd sau crt? l-as vrea eu stau relativ aproape in iancului Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Greseala mea, este CRT. Daca era LCD il luam eu chiar si defect! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 16, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Am vreo 10 placi electronice majoritatea de ups-uri de pe care am luat componentele de forta si au ramas componente mici daca ii este cuiva de folos si le doreste poate veni sa le ia fara nici o oblgatie aici sunt doar o parte din ele Se dau cu tot cu rucsacul in care sunt acum, nu trimit in alte localitati . Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 (editat) Eu cu ce am gresit m-ai sus de mi-a-ti cenzurat dovada aceea de plata ?, rog trimite-ti raspuns aici, s-au pe privat. Editat Aprilie 17, 2018 de Jhn Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 postimg.org a devenit momentan postimg.cc daca schimbi org cu cc in adresa apare. Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 (editat) Merci frumos !,...am sa incerc. Editat Aprilie 17, 2018 de Jhn Link spre comentariu
Vizitator RUDY MARK Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 3 hours ago, Dj_Dog said: 10 placi electronice majoritatea de ups-uri VA SALUT DORESC EU DACA MAI ESTE VALABIL ANUNTUL AJUNG IN ZONA SAMBATA CU RESPECT Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum