Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Vizitator tudorcristian80

Donez un TV cu plasma Panasonic model TH-50PY70P (50", full HD).

Aparatul este functional, prezinta insa o dunga verticala lata de cativa pixeli (cauza o reprezinta o ruptura intr-una dintre panglicile ce leaga driverele de PDP, nu cred ca poate fi reparata datorita finetii traseelor si nici nu pare inlocuibila fiind fixata pe panel la un capat).

Datorita greutatii foarte mari, eventualul doritor se va ocupa cu transportul TV (care se afla in Bucuresti, zona Stefan cel Mare).

image02.jpg

image01.jpg

Link spre comentariu
Vizitator RUDY MARK
Just now, tudorcristian80 said:

Donez un TV cu plasma Panasonic model TH-50PY70P (50", full HD)

Va salut 

Daca mai  este valabil sunt interesat.

Link spre comentariu

Ma bucur ca-ti plac. Ma declar surprins chiar ca-ti plac, pe mine nu m-a impresionat nici calitatea sunetului si nici calitatea buretilor interiori. Dar gusturile nu se discuta :)

Sa-mi spui te rog daca reusesti sa afli care e problema difuzorului din dreapta si de ce se aude diminuat... eu n-am reusit sa-mi dau seama.

Spor !

Link spre comentariu
1 oră în urmă, vladuzz7 a spus:

As dori eu integratele. ce mai sunt pe acolo in set ? 

Daca mai aveti alte lucruri sunt interesat pentru ca sunt incepator si incerc sa strang lucruri ca sa invat, Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări