carageae Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 (editat) As vrea eu daca se poate cutiile metalice pt. piese si cartusul HP 45. Eventual si un print server, nu l-am identificat in poze, daca mai e vreo sansa sa functioneze. A, si capacul ala curbat de carcasa de pc pt. locas de unitate CD de 5,25". Editat Februarie 21, 2018 de carageae Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 @mac01 @florinmar @carageae - in regula, sunt ale voastre. Valabile: 1. un sasiu de monitor 2. Cutie IT (fara cartus HP, printserver si un capac CD) 6. 2 buc picioare monitoare Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 (editat) Multumesc mult...inca odata! Buna treaba am facut cu acel condensator. O persoana super...recomand cu mare placere colaborarea cu el! Editat Februarie 22, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Lonerider Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 (editat) Se doneaza (impreuna) urmatoarele viniluri: 1. Mozart - Ilinca Dumitrescu piano, Electrecord 2. Haydn - Symphonies no. 86, 88 (Horia Andreescu), Electrecord 3. Mozart - Serenade no.5 in D major (Bucharest Chamber Orchestra), Electrecord 4. Hector Berlioz - Simfonia Fantastica, Electrecord 5. Mozart - Serenade no.1 in D major, Divertimento no.1 in E flat major (Craiova "Oltenia" Philarmonic Orchestra), Electrecord 6. W.A. Mozart - Menuete si contradansuri, Electrecord. Discurile sunt redabile, in stare buna, curate, nu au folii de protectie. Plicurile din carton sunt in stare buna. https://postimg.org/gallery/2fo0fzvbe/ Cine le doreste sa anunte aici. Multumesc. Editat Februarie 28, 2018 de Lonerider Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Salut! Doresc eu discurile. Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 La 20.02.2018 la 10:13, sebim a spus: Mai am două bucăți, a zis un user din București că le vrea dar nu a mai revenit. Va salut. Pana m-am obisnuit un pic cu noul format al sitului a durat ceva. Astazi am dat de topic si tin sa va multumesc si pe aceasta cale pentru sursa trimisa, care, după cum v-am spus si pe MP, a ajuns cu bine. O sa incerc s-o aduc la viata, daca nu reusesc, o sa vad ce pot sa fac cu ea. Sa auzim numai de bine. Link spre comentariu
sebim Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Inca mai am una ramasa la birou, la fel HP 1000W, defecta. Se doneaza. Link spre comentariu
marius_amp Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 (editat) dfhjjkjklj Editat Martie 1, 2018 de marius_amp Link spre comentariu
humulin Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Acum 4 ore, sebim a spus: Inca mai am una ramasa la birou, la fel HP 1000W, defecta. Se doneaza. Sunt interest de sursa. Sunt din Bucuresti Link spre comentariu
sebim Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 am dat-o ieri. cand mai apar altele anunt aici. stima! Seb Link spre comentariu
mike_m Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Donez monitor Fujitsu Siemens 17 inch, boxe incorporate Funtioneaza perfect Lipsa alimentator 12v/4A Link spre comentariu
saptemari Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Scrisesem ca il vreau eu, dar mai bine il ia cineva care locuieste mai aproape de dumneavoastra. Va multumesc. Editat Martie 3, 2018 de saptemari Link spre comentariu
mike_m Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Acum 12 minute, saptemari a spus: Scrisesem ca il vreau eu, dar mai bine il ia cineva care locuieste mai aproape de dumneavoastra. Va multumesc. Nu-i problema, il pot trimite daca e cazul. Ideal ar fi cineva de pe raza jud. Sibiu Sanatate. Link spre comentariu
saptemari Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Multumesc, sanatate! Link spre comentariu
tavipop Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Sunt interesat eu de acest monitor ! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum