florinapostol Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Donez VU-metru Kastan. pare nefolosit Prefer livrarea personala in Bucuresti. Daca doritorul nu este din Bucuresti trebuie sa isi plateasca transportul . Userul @Harhas Florin nu poate sa participe la aceasta donatie pentru ca nu si-a platit transportul la cele doua colete trimise spre el. Link spre comentariu
humulin Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Donez VU-metru Kastan. pare nefolosit Prefer livrarea personala in Bucuresti. Daca doritorul nu este din Bucuresti trebuie sa isi plateasca transportul . Userul @Harhas Florin nu poate sa participe la aceasta donatie pentru ca nu si-a platit transportul la cele doua colete trimise spre el. sunt interesat de vu-metru sunt din bucuresti Link spre comentariu
Vizitator Fuzzy192006 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Donez modulul display de la un monitor Horizon 2206sw de 22 inchi. Același hardware a fost folosit pe mai multe tipuri de monitoare și televizoare.E funcțional, dar are niște zgârieturi nasoale rău, ceea ce-l face viabil doar pentru aplicații precum monitoare pentru DVR sau centre de date, adică acolo unde calitatea imaginii nu e esențială.Poze: https://imgur.com/a/cbeMtPredarea se face în București, Foișorul de foc. Trimit prin poștă cu taxele suportate de doritor. Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Sal! Dupa spusele unui coleg de forum,e mort.Daca il doreste cv bine,daca nu tot bine. Link spre comentariu
florinapostol Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 sunt interesat de vu-metru sunt din bucuresti Vu-metrul va pleca la userul @humulin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Donez VU-metru Kastan. pare nefolosit Prefer livrarea personala in Bucuresti. Daca doritorul nu este din Bucuresti trebuie sa isi plateasca transportul . Userul @Harhas Florin nu poate sa participe la aceasta donatie pentru ca nu si-a platit transportul la cele doua colete trimise spre el. Va platesc transportul dupa cum vam spus ca nu pot pune in cont la ING ca aici la mine nu este asa ceva sau nustiu eu , am sa va trimit cu posta sami lasati adresa pe MP pentru sa va trimit bani , acest lucru poate confirma si colegul iulian tv cu care am mai facut afaceri impreuna si iam trimis bani tot prin posta ca are si el cont la ING si nu am putut trimite bani prin acest cont , va multumesc pentru intelegere , si oricum nu ma interesa acest vu-metru Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Nu stiu la ce nivel faceti depanare dar am dezmembrat un monitor HP de 17" pt ca arata scurt(2ohm) pe placa LVDS. Cu ohmetrul am ajuns ca ar fi un pin de la integratul marcat. Daca puteti recupera din ce a mai ramas o mai tin o luna prin casa. Dar si daca are cineva un ecran bun M170EG01 V.5 putem face un monitor pe care sa-l donam la un camin de copii, ceva. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Donez o cutie cu diferite placi cu piese. Numai cu ridicare personala. Link spre comentariu
neluelectron Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 daca o trimiteti cu un curier sau posta platesc transportul , asi dori eu ... Donez o cutie cu diferite placi cu piese. Numai cu ridicare personala. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Daca-mi dai adresa am o alta cutie pentru tine, user neluelectron. Trimit numai cu courier.Prima cutie o predau personal. Link spre comentariu
neluelectron Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Donez compresor auto defect. Prioritate are cine ridica personal, apoi primul user care se anunta aici. La expediere, doritorul trebuie sa depuna in cont 10 lei pentru transport si ambalaj. http://i64.tinypic.com/30usuht.jpg am primit coletul cu revistele tehnium,coletul inpachetat impecabil ,mutumiri multe .... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 (editat) Am si eu de donat un teanc de 12-15 cm de reviste Tehnium si niste discuri de vinil cu muzica populara. Se plateste doar deranjul si transportul, 15 lei in cont. Editat Februarie 2, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
sebim Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Vreau eu plăcile cu populara. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Placile cu populara merg la Sebim. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Vezi ca ai mesaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum