Dr.L Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Actualizare: Diverse placi 1: Modul LVDS + sursa (OK) cu doar un set de CCFL- dintr-un monitor 19", ceva placi scule audio, sursa ATX si UPS, 2x LCD 16x20 sparte - bune pt backlight: Placi UPSuri: Balasturi electronice chinezesti (multe defecte), 2x drossele 36W , urechi pt neoane, mufe alimentare PC (M si T), becuri halogen 12V/35W cu socluri Balasturi electronice de calitate, modul iluminat urgenta, condesantori pt motoare Preferabil toate odata! Ridicare personala, nu trimit. Link spre comentariu
stereobit Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Ventilatoarele si difuzoarele de casti de la Dr.L au ajuns la mine. @Dr.L: Multumesc mult pentru cele oferite. Imi pare rau pt ca am fost putin grabit si nu am mai putut sta de vorba. Oricum, mi-a facut placere sa ne revedem. Numai bine. Link spre comentariu
florinapostol Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Donez display-uri laptop sunt functionale ,doar placile de baza au fost stricatele pot da asa cum sunt sau doar display-urile. In ultimele doua poze sint modelele laptopurilor. prefer sa le predau personal in bucurest, dar daca le doreste cineva din tara trebuie sa plateasca transportul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Le vreau eu si platesc transportul adresa pe mp multumesc Link spre comentariu
florinapostol Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Display-urile vor pleca spre userul @Harhas Florin Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Donez teanc (24 cm) cu reviste @Tehnium si (4 cm) suplimente. Numai cu ridicare din Piatra Neamt. Nu expediez. http://i63.tinypic.com/15nu5g3.jpg Link spre comentariu
neluelectron Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 va salut domnul deneinvins,chiar nu ati putea face o exceptie ,sa le puneti cu un colet la posta platesc transportul... Link spre comentariu
doban Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Va salut stimati colegi.Poate cineva sa-mi doneze un triplor de tensiune,de la un tv color.Fara potentiometru de focalizare.Sa fie functional.Bineinteles platesc transportul.Multumesc. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Cred ca am eu. O adresa va rog in privat. Link spre comentariu
doban Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Multumesc domnilor.Subiect inchis. Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Donez teanc (24 cm) cu reviste @Tehnium si (4 cm) suplimente. Numai cu ridicare din Piatra Neamt. Nu expediez. http://i63.tinypic.com/15nu5g3.jpg daca se razgandesti colegu nelu ,,as fi si eu interesat Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Jumatate din revistele Tehnium si suplimentele au fost ridicate de la mine, de acasa. Valabil a doua jumatate, in ordinea anuntarii, @nelu, apoi @leo. Astept punctul dvs. de vedere. Link spre comentariu
georgeleus Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Donez minicombina Panasonic. Cea de aici. Fara boxe, ca in continuare nu le-am gasit pe cele originale. Se achita doar transportul. Primul mesaj privat, primul servit. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Ma intereseaza pe mine . Cum continuam discutia. Link spre comentariu
georgeleus Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Salut, Am specificat clar: Primul mesaj privat, primul servit. Asadar, merge la cipcirip la Pascani. Oricum m-a anuntat din primele secunde de la postare. Sanatate la toata lumea ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum