mihail-cornel Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Le doresc, daca sunteti amabil! Bineinteles ca sunt. Adresa dvs pe privat. Link spre comentariu
sebim Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Va salut, Donez unui pasionat o sursa de server DELL 930W functionala. Detalii in priv. Prefer sa nu trimit pe curier; ridicare de la metrou A Vlaicu. E cam voluminoasa pentru puterea pe care o are dar cine are nevoie o gaseste utila si asa. Stima! Seb Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 (editat) Daca trimiti si prin posta, vreau eu sursa dell, pot pune bani de transport pe card Editat Decembrie 21, 2017 de djlove Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Donez compresor auto defect. Prioritate are cine ridica personal, apoi primul user care se anunta aici. La expediere, doritorul trebuie sa depuna in cont 10 lei pentru transport si ambalaj. http://i64.tinypic.com/30usuht.jpg Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Daca nu se anunta nimeni,il iau eu. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Donez o cutie cu diferite placi cu piese. Numai cu ridicare personala. Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Donez hirtie foto pentru imprimanta, format A4 si A6, mai multe marci. Prioritate are cine ridica personal, apoi primul user care se anunta aici. La expediere, doritorul trebuie sa depuna in cont 10 lei pentru transport si ambalaj. http://i66.tinypic.com/ehewhz.jpg Link spre comentariu
nicolaus Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Daca nu a fost altcineva inainte, trimiteti-mi mie. Astept un raspuns. Va multumesc. Link spre comentariu
giliman66 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Daca mai ramane ceva de la colegi as fi interesat si eu ( pot ruga pe cineva din zona sa o ridice de la dvs.) Va multumesc! Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Pentru userii @nicolaus si @giliman66 : Daca va referiti la postarea de la nr. 686, prioritate are @giliman66, numai daca ridica de la mine de acasa si nu mai tirziu de 10.01.2018. In caz contrar, are prioritate @Nicolaus, care s-a anuntat primul. Alte relatii pe mp. Multumesc pentru intelegere ! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Donez o cutie cu diferite placi cu piese. Numai cu ridicare personala. Sa dat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) Edit: a se vedea noul post, pe care merg si pozele Editat Ianuarie 11, 2018 de Dr.L Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Revin aici cu ce am de donat, de data asta si cu un host functional pt poze Asadar, in noul an donez urmatoarele: Tava buna pt corodat, niste fire, cabluri ecranate (jos dr) stechere etc: Diverse placi 1: Modul LVDS + sursa (OK) cu doar un set de CCFL- dintr-un monitor 19", ceva placi scule audio, sursa ATX si UPS, 2x LCD 16x20 sparte - bune pt backlight: Placi UPSuri: O gramada de ventilatoare Balasturi electronice chinezesti (multe defecte), 2x drossele 36W , urechi pt neoane, mufe alimentare PC (M si T), becuri halogen 12V/35W cu socluri 2x Coolere server identice, Balasturi electronice de calitate, modul iluminat urgenta, incarcatoare defecte (sus) & ok (jos), difuzoare casti, modulator FM cu BT prost Preferabil toate odata! Ridicare personala, nu trimit. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Salut, as dori eu :Tava buna pt corodat, niste fire, cabluri ecranate (jos dr) stechere etc2x Coolere server identice, Si un ventilator micut (daca ai ) 30x30mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum