FOCA.CRISTIAN Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sursa si unitatea de la boxe s-au dat. Rog userul TudosieEugen sa ma contacteze pe pm pentru restul de boxe. Seara buna. Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Donez primului user care solicita AICI, urmatoarele : - prize, stechere, intrerupatoare. Toate sint in stare buna. Unele sint noi. http://i66.tinypic.com/w0q0qu.jpg Link spre comentariu
Amaf Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Ma intereseaza stecherele si intrerupatoarele pe fir. Link spre comentariu
Vizitator TudosieEugen Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 FOCA.CRISTIAN da-mi te rog sms, beep, whatsapp 0724337617Multumesc Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Doresc eu DVD-urile.Platesc bineinteles transportul ! Multumesc ! Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Va salut , si toata stima pt aceasta pagina..Are cineva vreo placa de baza care nu ii mai trebuie si se potriveste cu urmatoarele procesoare " amd athlone x64 2.5ghz sau intel core duo 1.6 ghz , respectiv 2.0 ghZ"? va multumesc anticipat , scuzati daca se pun doar anuntuurile cu ce doneaza fiecare...am nevoie urgenta de o placa de baza de genu , si momentan nu dispun de prea multi bani pt a achizitiona una. P:S platesc transportul Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 (editat) Am sa ma uit sa vad, stiam ca este una cu soket lga775 . Daca te ajuta . Editat Decembrie 5, 2017 de pop_ady44 1 Link spre comentariu
Vizitator Fuzzy192006 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Donez modulul display de la un monitor Horizon 2206sw de 22 inchi. Același hardware a fost folosit pe mai multe tipuri de monitoare și televizoare. E funcțional, dar are niște zgârieturi nasoale rău, ceea ce-l face viabil doar pentru aplicații precum monitoare pentru DVR sau centre de date, adică acolo unde calitatea imaginii nu e esențială. Poze: https://imgur.com/a/cbeMt Predarea se face în București, Foișorul de foc. Nu trimit prin poștă. Valabil. Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Donez mai mult de 200 difuzoare (puterea intre 0,1 si 5W si impedanta intre 3 si 65 ohm). La ridicare personala, le dau toate o data. La expediere, in ordinea anuntarii AICI, trimit in limita a 3-4 Kg/pachet, la nimereala. http://i65.tinypic.com/256usu0.jpg Link spre comentariu
woodyteo Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 (editat) Va salut. Daca mai sunt valabile si daca le puteti tine pana sambata asi dori eu prizele si cateva difuzoare de 4-8 ohmi. Vin personal in P. Neamț sambata si le ridic, numai sa -mi spuneti daca puteti, unde si la ce ora. Va multumesc. Editat Decembrie 6, 2017 de woodyteo Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 http://i66.tinypic.com/33waws9.jpg Din astea as vrea eu cateva daca se poate...am un kit de radio kiev 4 care are difuzorul cu bobina desprinsa si un amic care mai foloseste difuzoarele alea de radioficare - banuiesc ca sunt de 3W pe 8 ohmi. Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 (editat) Am sa ma uit sa vad, stiam ca este una cu soket lga775 . Daca te ajuta . Va multumesc mult, atat timp cat se potriveste cu unul din cele 3 procesoare.. nu-i problema , dispun de memorii ram , hard si toaate cele necesare montarii P.s daca pute-ti sa mi trimiteti si o poza , doua cu ea sa vad cam ce memorii ram suporta am 2gb ddr , si alti 2 gb ddr2 Multumesc inca odata Edit : ahh era sa uit.. daca aveti si coolerul si suportul de prindere pt procesor ar fi prefeect, eu am unul dar s-a rupt piciorusele de prindere de la cooler, iar pentru amd , s-a rupt prinderea aceea a proceosrului in placa de baza Editat Decembrie 6, 2017 de nedelcu Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Placa exista acu mai lipseste sa o testez sa vad cu ce si cum .ca am trecut la laptop si nu prea mai am cele necesare testarii. placa suporta ddr2 sau ddr3 . este hibrida . si este o mega placa adica o placa mare de la gigabite . Link spre comentariu
imreberes Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Pt @ Deneinvins Dintre difuzoarele sunt interesat de cele care echipau radiourile vechi cu lampi. 1 Link spre comentariu
AstraHu-07 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Placa exista acu mai lipseste sa o testez sa vad cu ce si cum .ca am trecut la laptop si nu prea mai am cele necesare testarii. placa suporta ddr2 sau ddr3 . este hibrida . si este o mega placa adica o placa mare de la gigabite . Am inteles, daia v-am intrebat daca mai aveti si suportul de prindere + coolerul procesorului...eu am unul dar s-a rupt piciorusele de veneau prinse si fara suport si nu am ce sa fac :( Multumesc inca odata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum