Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Va salut , si toata stima pt aceasta pagina..Are cineva vreo placa de baza care nu ii mai trebuie si se potriveste cu urmatoarele procesoare " amd athlone x64 2.5ghz sau intel core duo 1.6 ghz , respectiv 2.0 ghZ"?

va multumesc anticipat , scuzati daca se pun doar anuntuurile cu ce doneaza fiecare...am nevoie urgenta de o placa de baza de genu , si momentan nu dispun de prea multi bani pt a achizitiona una.

P:S platesc transportul

Link spre comentariu
Vizitator Fuzzy192006

Donez modulul display de la un monitor Horizon 2206sw de 22 inchi. Același hardware a fost folosit pe mai multe tipuri de monitoare și televizoare.

E funcțional, dar are niște zgârieturi nasoale rău, ceea ce-l face viabil doar pentru aplicații precum monitoare pentru DVR sau centre de date, adică acolo unde calitatea imaginii nu e esențială.

Poze: https://imgur.com/a/cbeMt

Predarea se face în București, Foișorul de foc. Nu trimit prin poștă.

Valabil.

Link spre comentariu

Va salut.

Daca mai sunt valabile si daca le puteti tine pana sambata asi dori eu prizele si cateva difuzoare de 4-8 ohmi. Vin personal in P. Neamț sambata si le ridic, numai sa -mi spuneti daca puteti, unde si la ce ora.

Va multumesc.

Editat de woodyteo
Link spre comentariu

Am sa ma uit sa vad, stiam ca este una cu soket lga775 .

Daca te ajuta .

Va multumesc mult, atat timp cat se potriveste cu unul din cele 3 procesoare.. nu-i problema , dispun de memorii ram , hard si toaate cele necesare montarii :)

P.s daca pute-ti sa mi trimiteti si o poza , doua cu ea sa vad cam ce memorii ram suporta am 2gb ddr , si alti 2 gb ddr2

Multumesc inca odata

Edit : ahh era sa uit.. daca aveti si coolerul si suportul de prindere pt procesor ar fi prefeect, eu am unul dar s-a rupt piciorusele de prindere de la cooler,

iar pentru amd , s-a rupt prinderea aceea a proceosrului in placa de baza

Editat de nedelcu
Link spre comentariu

Placa exista acu mai lipseste sa o testez sa vad cu ce si cum .ca am trecut la laptop si nu prea mai am cele necesare testarii.

placa suporta ddr2 sau ddr3 .

este hibrida .

si este o mega placa adica o placa mare de la gigabite .

Link spre comentariu

Placa exista acu mai lipseste sa o testez sa vad cu ce si cum .ca am trecut la laptop si nu prea mai am cele necesare testarii.

placa suporta ddr2 sau ddr3 .

este hibrida .

si este o mega placa adica o placa mare de la gigabite .

Am inteles, daia v-am intrebat daca mai aveti si suportul de prindere + coolerul procesorului...eu am unul dar s-a rupt piciorusele de veneau prinse si fara suport si nu am ce sa fac :(

Multumesc inca odata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări